|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברים ,אחרי קרוב ל3 חודשים ללא אימונים (בגלל בעיות כאלו ואחרות) אני חוזר להתאמן סוף סוף יש כסף יש עבודה נוחה והכל יסתדר וזה הזמן לגדול,
אני ישמח לשמוע על מוצרים ממולצים למסה, אני יחזור קצת לss עם תפריט של 3000 קלוריות להתחלה.. בנוסף לחלבון M5, אני יקנה קריאטין (ישמח לשמווע המלצות על קריאטין טוב). *כמובן שהמלצות למוצרים אחרים שיכולים לתרום בצורה כזו או אחרת למסה תתקבל בברכה*.
![]() נערך לאחרונה על ידי lifton, 29-09-11 בשעה 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() בהצלחה..
עברת תקורס כבר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לך על הווי שייק הרגיל של סיינטרקס הוא יותר חסכוני
וקריאטין או של פרובודי או של נייצ'רס בסט
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() המליצו לי על קריאטין של אופטימום (שמצוין עליו Made with CreaPure Creatine).
לגבי חלבון יש מצב אני ילך באמת על הווי שייק, תודה. לגביי הקורס, ירדתי מזה אחי, יש לי עבבודה יותר סבבה ואני מרויח יותר וזה מול החדר כושר שלי, אז כרגע אני נשאר עם העבודה הזו, נשלים את הקורס שישעמם לי.
![]() |
#5 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אז יש לך אופטימום-נייצ'ר בסט-פרובודי-צ'מפיון-אינטראקטיב ועוד כמה חברות.... מבניהן אתה תבחר את הזול יותר לפרובודי יש תוספת ויטמין בי6 שעוזר לספיגה של הקריאטין אבל אם אתה לוקח מולטי ויטמין אין לך צורך בזה אין דבר כזה קריאטין מונוהיידרט טוב יותר.....יש קריאטין מונוהיידרט זול יותר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יעיר b6 זה ויטמין חזק אחי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תקופת מסה ארוכה | tal11 | פיתוח גוף-כללי | 4 | 14-09-11 15:32 |
חוזר להתאמן אחרי תקופה ארוכה | Mr.B | אימונים | 0 | 14-05-11 20:53 |
ללאחר קרוב לחודש שהייתי מושבת חוזר למסה:טיפים | blackbimer | תזונה ותוספים | 2 | 03-01-09 13:35 |
חוזר למסה.. | לוזון | גלריות הגולשים | 18 | 29-12-08 14:27 |
מתאמן תקופה די ארוכה ........ | xxx 101 | אימונים | 1 | 30-08-07 20:25 |