|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() אני מחפשת מכשיר ביתי לעיצוב הבטן. לאחרונה מפורסמים שלושה מכשירים שתפסו את תשומת ליבי: ab swing ab king pro ab zone אני מניחה שגם אם אעבור לגור על המכשירים הנ"ל בטני לעולם לא תשתטח כפי שמדגימים המפרסמים, אך תהיתי אם בכל זאת יש ערך לאימון עליהם ואם כן איזה מבניהם עדיף. יש לציין שאני שייכת לזן העצל שמחפש מקסימום תוצאות במינימום מאמץ וכמו כן שאיני סובלת מעודף משקל, אלא סתם מבטן חסרת עיצוב. תודה, זואי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רוב המכשירים הללו בעצם עוזרים לך לעשות תנועה שמדמה כפיפות בטן רגילות, אולי זה טיפה יותר נוח, אבל בהחלט לא שווה את הכסף. תפוס את עצמך, תתחיל לעשות כפיפות בטן מכל מיני סוגים, לא צריך בישביל זה ציוד מיוחד וכדי לקבל בטן שטוחה עם קוביות לא מספיקה עבודה על הבטן, צריך גם חיטוב שיוריד את השומן, כי אם לא - הוא יסתיר הכל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() בטן זה כמו כול שריר בגוף צריך לעבוד על הבטן כמו כול הגוף ולא לחפש קסמים תזונה ואירובי זה העיקר בחיטוב בטן ושאר הגוף ולא משנה מה תעשי
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אבל היא אמרה שהיא רזה פשוט היא רוצה בטן יותר מעוצבת זאת אומרת יותר שריר בבטן ..
הכי טוב לדעתי זה כפיפות בטן בשיפוע .. את המכשירים שדיברת עליהם אין לי מושג מה הם .. אם את יכולה להראות תמונות של המכשירים אולי יהיה אפשר לעזור לך יותר .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אין לבנות בכלל טעם לעשות כפיפות בטן... את רוצה בטן שטוחה רק יעזור לך שיהיה שמה פחות דברים (כוונה לשריר הבטן שגודל וסך הכל תופס מקום ומגדיל את הבטן)
אה ושום מכשיר בטן או כפיפות בטן או שום שיטה(לכל המוכרי חוגי פילאטיס למינהם) לא יעצבו שריר ולא ישרפו שומן מקומית.
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() ה-ab swing מצויין לפי דעתי אבל זה רחוק מלהיות כמו הסרטון בטלויזיה שמתנדנדים בסבבה ורואים קוביות אחרי שבוע המאמץ מבחינה פיזית זהה בדיוק לכפיפות בטן רגילות ז"א שאם את לא מסוגלת לבצע חמישים כפיפות בטן רגילות לא תצליחי לעשות חמישים גם בעזרת המכשיר.
אני אישית מצאתי את המכשיר כמאוד נוח מכוון שבכפיפות רגילות אחרי 20 כפיפות אני מרגיש כאבים חזקים בגב התחתון. עכשיו לגבי התוצאות אם את מבצעת את הטכניקה נכון ז"א לא מתנדנדת סתם כמו בטלויזיה אלא מרימה את הברכיים ומקרבת אליהן את פלג הגוף העליון בו זמנית(כמו תרגיל "האולר") אבל בצורה איטית עם הרבה כוח אז התוצאות מצויינות את תרגישי את שרירי הבטן שלך עובדים כמו שלא תרגישי באף תרגיל. אבל כמו שאמרו קודמיי אם יש לך שומן באזור הבטן אין שום תרגיל ושום מכשיר שיכול לעצב שומן את חייבת לשלב את התרגילים עם תזונה נכונה ופעילות אירובית בשביל לראות תוצאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
אבל יש לך 4 הודעות אז אולי אתהמ מתחיל..
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ב.התגובה על הדוגמניות היא אחת המטומטות ששמעתי בחיים שלי לא צריך להיות גאון בשביל להבין שהתפקיד שלהן הוא רק להציג את המוצר. ג.בפעם הבאה שאני אכנס להודעה שלך אני אצדיע יא ותיק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
ב.הם מפרסמים מוצר שלכאורה יקטין שריר ע"י שהוא יגדיל אותו ומוכרים אותו לכל מיני אנשים מסכנים שקונים את הזבל הזה , יותר כוח להם אבל אני מרחם על האנשים שקונים את החרא הזה כמו ספות לבטן ומולטי טריינרים
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממליץ לשמור את הכסף למשהו יותר טוב
שמעי את פשוט צריכה להכנס "לחיטוב" אין קסמים רוצה בטן יפה ושטוחה בלי צמיגים את צריכה לראות טוב טוב מה את אוכלת אם את בקטע של קוביות ... אממ אממ אז פשוט תעשי על הספה בבית הרבה יותר יעיל מכל השטויות האלה ![]() ותקראי את המאמרים המצויינים של גיל זה יעזור לך