|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בוקר:
גבינה 250 גרם-200 קל' שיבולת שועל 40 גרם-155 קל' = 355 קח' 12: ביצה אחת-90 קל' חלבון אחד-20 קל'. 2 אגסים 120 קל' = 230 קל' ארוחת צהריים: 250 גרם חזה עוף לא מבושל =275 קל' 2 עגבניות פלפל אדום פלפלק ירוק מלפפון בצל יבש = כל הארוחה 450 קל' לפני אימון: 2 פרוסות לחם קל יוגורט 3 אחוז = 200 קל'. אחרי אימון: טונה בננה = 250 קל ערב: 5 ירקות 150 גרם פסטרמה = 350 קל. לילה: גבינה 250 גרם = 200 קל'. בנוגע לשומן שאין בתפריט,אני ישלב אותו במהלך היום,ואני יודע מתי וכמה אז בערך עוד איזה 100-200 קל' יבואו משומן סך הכל תפריט של משהו כמו 2000-2100 קל'.[עם השומן והכל] 200 גרם חלבון 170 גרם פחמימות בן 18 174 ס"מ ישלב משהו כמו 3-4 אימונים אנאירוביים ובערך אותה כמות של אימונים אירוביים תגובות משהו? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() 170ג' פחממות זה המון המון המון לחיטוב.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה אתה שוקל?
איך הגעת ל2000 - 2100 קל' (370*4 +100/200 לפי החישובים שלך..) בכל אופן 100 קל' משומן זה אומר בערך 11 גר' שומן שזה הרבה פחות ממה שצריך.
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() אז כמה גרם פחמימות זה נורמלי להתחלת חיטוב?
וזה לא 11 גרם שומן erezg,אתה שוכח את כל השומן ש'מסתובב' בתפריט אם זה בביצים או בגבינה או ביוגורט... מה אתם ממליצים לעשות איפה להוריד איפה להוסיף וכדומה.. תודה ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
היום אני על 120 ![]() פשוט התרגלתי לאכול בהתחלה יותר וכל קיצוץ עלה לי בכאב רב למשך שבוע עד שהתרגלתי חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
הולכים ויורדים בדר"כ, אבל להתחיל עם 170 זה הרבה יחסית (אלא אם כן הוא ממש שמן)
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב וואלה נראה לי אני יזרום על זה קצת
למה על התפריט חיטוב שרצתי איתו עכישו איזה שבועיים-שלוש בלי תוצאות בכלל[קצת ירידה באחוזי שומן אבל נראה לי שהירידה ישר נפסקה אחרי איזה כמה ימים כי זהו הגוף התרגל ותחלאס לא עשיתי ימי העמסה כמו שצריך והכל] אני בינתיים דופק איזה כמה ימים של ציטינג,מנסה לשמור אבל עדיין לאכול יותר פחמימות כדי לעלות חזרה את החילוף חומרים כדי שאני יתחיל עם החיטוב המחודש שאני יתחיל אותו כמו שצריך ולא יסחוב בעיות כמו חילוף חומרים איטי מהחיטוב 'הישן'.. הקיצר אני יקרא עוד קצת וירהא מה יהיה... תודה בכל מקרה ואם יש הצעות אני ישמח לשמוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא מבין אתכם,עם כל הכבוד וההערכה,אני מבקש פה עזרה...וכל אחד פה זורק פה מה טוב מה לא טוב בלי הסברים בלי טיפים בלי כלום...יעני מה אני לא מבין קשה לרשום עוד שורה לעזור לבן אדם? "זה לא טוב" וזהו..אז אל תכתבו בכלל אני לא מבין מה זה,לצאת מידי חובה?...אני מבין שהכל זה בהתנדבות אתם לא מקבלים על זה כסף אבל וואלה אפשר קצת יותר,תודה בכל מקרה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() האי ירידה יכולה להתאפיין בכמה דברים:
1.לפני שהתחלת את התפריט הנ"ל וחיטוב בכלל אכלת מעט מאוד ז"א עשיתי חצי אנורקסיה לדוגמה ארוחה או 2 ביום לא עברת לדוגמה את ה1000 קלוריות , לכן לגוף יקח שבועיים - שלושה להתרגל לתפריט , למאזן הקלורי ואפילו אולי תעלה במשקל שרובם אם לא כולם נוזלים. 2. המאזן הקלורי השלילי שלך כלל וכלל לא שלילי או שלילי במידה מאוד קטנה שאין שינוי על המשקל. 3. אתה לא מתאמן נכון או חושב ששרפת X קלוריות אבל בעצם לא ומחפף בתפריט וכדומה. ובקיצור אם תאכל נכון , תתאמן נכון , ותישן טוב אין סיבה בעולם שלא תרד במשקל (רק אם יש לך פחות אחוזי שומן מקופסת קוטג' 5% המשפט האחרון לא תקף) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני התחלתי על 200 וירדתי עם זה 5-6 ק"ג בחודש וחצי.
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התגובות זה אחד,דבר שני,אני כבר אוכל בצורה מסודרת כבר איזה שנתיים לפחות[מבחינת 6 ארוחות ביום,שילוב של חלבון ופחמימות]למרות שהיה לי איזה תקופה אחרונה של חצי שנה של הרבה ציט'ינג[לך תדאג ל25-30 גרם חלבון בקרבי...או בכלל לעשות אימון]עכשיו אני מסוגל קצת יותר לשמור על התפריט...אבל לא יודע למה זה לא עבד,סך הכל אני לא מאמין שזה שאם הייתי לוקח עוד חתיכה של חזה עוף הייתה אמורה לשנות משהו,כל מה שאכלתי זה סלטים..סלטים ומנת חלבון ושומן טוב..בלי פחמימות בקושי[שוב,חוץ מהסלטים]ורצתי איזה 3-4 פעמים בשבוע וגם הלכתי קצת בערך יצא לי כל אימון איזה חצי שעה-40 דקות מתוכם איזה רבע שעה ריצה נגיד..וכל השאר הליכה..וזה עוד בלי לדבר על האימונים האנאירוביים....וואלה לא יודע מוזר מאוד
אני יוריד קצת בפחמימות ונראה לי יתחיל את התפריט אולי אני לא יכול לרדת עם תפריט כמו שהיה לי אני צריך אולי להתחיל עם יותר פחמימות תודה |
![]() |
![]() |