|
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() התאמנתי אימון גב+יד קדמית קמתי בבוקר עם כאבים קצת בכתף אני לא יודע אם זה כאב תפוס או שזה גיד או חס וחלילה דלקת איך אני יודע מה זה אין לי שום בעיה להזיז את הכתף רק כשאני מרים למעלה את הכתף יש כאב ממש מינימלי ... אשנח אם תעזרו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תחכה כמה ימים..
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוליי לא עשיתה חימום לפני האימון, בכל זאת תעשה קצת מתיחות..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() תקמפרס את האיזור עם קרח
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() עבר יום פחות כואב לי אבל שאני מזיז את הכתף יש לי כזה קליק מעצבן שהיה לי לפני אולי לא שמתי לב וטיפ טיפונת כואב לי ממש טיפה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() נראה לי אני אלך לאורטופד ..בינתיים אני יעבוד ידיים ורגליים.. מה אתם אומרים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי, אל תלחץ סתם. אין לך מושג כמה פעמים קרו לי דברים כאלו (ואני עוד מתאמן יחסית חדש). קרה שהיו לי כאבים מציקים כלו ביד אחורית, כתף, מפרק היד וכו'. בד"כ זה עבר לי אחרי 4-7 ימים שבהם למרות הכאבים כן האתמנתי אבל עם חימום טוב מאוד ועם משקלים קצת יותר נמוכים וזה עבר מהר.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה מס' 1 - ספאם
|
![]() יש תגובות מקצועיות ??? ואני אשמח לשמוע עוד תגובות מכם ?בינתיים אני נח 4 ימים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תבין אחי..גם שאתה עובד ידיים אתה מפעיל את הכתף, אולי לא באופן ישיר, אבל עקיף בוודאות. ולכן אם לא תתן מנוחה מספקת עד שהכאבים יעלמו לחלוטין, בהנחה שזה דלקת-היא רק תגדל ותעשה נזק נוסף. לכן אני מציע לך להימנע מכך. תן מנוחה כמה ימים, לא תמות מזה.
![]() |