|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא חבל לסייקל בכזה גיל?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() תכלס.
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() hashavti ze lo FXP....
|
![]() |
![]() |
#5 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() ze ken kashur ve kmo she amarta ze bihra sheli az lo charih pshut lehagid li lama ve haval...
behol zot toda. |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא נראה אחרי סייקל,תבדוק מה אתה קונה.
בכל אופן נראה מאסיבי כל הכבוד תוריד שיער תשתזף תראה הרבה יותר גדול תמשיך ככה אל תשים לב לתגובות דפוקות |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() באמת חבל,לדעתי גם המצב שלך לא משהו,תחכה עוד טיפה שתצטרך את זה יותר,אבל סבבה...
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() יותר נכון תבדוק איך אתה מתאמן.
ואתה לא רק התחלת אותו, אתה אחרי סייקל שלם + ו-pct |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() 06-07-2010, 21:09 #1
kicker122 משתמש מתחיל התחלתי את ה סיקל ו... -------------------------------------------------------------------------------- אז כחה אני עושה זריקה של סוס כול שבוע 1סס זה מספיק? ו אני משלב אם זה דבול 50מג כול יום למשך 4שבועות את ה סוסטנון אני ימשיך 10 שבועות אם ה 1סס מספיק למה אני לא בטוח שזה המינון שאני צריך לכחת Toda! birarti et ze ve amru li lehalek et ha 1cc le shtey zrikot efshar linol.. או שזה הסייקל הקודם שלך. או שאתה על סייקל 4 חודשים ו3 שבועות כל שבוע 1cc סוסטנון? סחה עליך אבל נראה לי תעלה תמינון כפרה לתוצאות מיטביות. |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ahshav ani al test 800mg be shavua ithalti oto lifney shavua. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מאסיבי מאוד. סייקל או לא במקומך הייתי מחטב ונראה בן
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() סייקל בגיל כזה על אחוז שומן כזה זה טעות....
אתה ממש לא 14 ועוד דבר-אני סוגר פה את עניין החומרים כולם יודעי מה החוקים...אל תעברו אותם בגלל שאני אנעל וחבל.... ברור?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() נראה מסיבי אחי אבל עם כל הכבוד תמשיך לתת בראש , ניכנסת לעולם אחר לגמרי על תרוץ יהיה בסדר , המשך מסה נעימה חבר
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מסיבי ביותר, אבל לא 14 אחוז שומן.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
Ateba Green- 16 Years Old | JaSoN.B | פיתוח גוף תחרותי | 23 | 17-07-10 10:46 |
Six years old body builder | Ferrari F430 | פיתוח גוף תחרותי | 13 | 17-01-08 21:21 |
Kinley Horn - 14 years old | Antonator1 | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 05-10-07 01:58 |
kachok in a speedy 90kg bench press | Bullet | גלריות הגולשים | 21 | 15-06-07 19:04 |
Bodybuilder - 15 years old + כמה סרטים | oRis | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 17-03-07 13:25 |