|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() סמעק פתחתי אחד אבל לא שלח לי וכול מה שכתבתי נמחק
איזה מציק זה טוב נכתוב שוב Abc אחרי שעבדי Ab 4 פעמים אז עברתי כי אין לי זמן לבוא 4 פעמים למכון A יום שני חזה שכיבות שמיכה בט אחד חימום לחיצת חזה במוט לחצית חזה שיפוע חיובי דאמבלס פלייס בקרוס עם כבלים כול אלו 4x6-10 ואני צריך עוד תרגיל לחזה (לא לחיצה שיפוע שלילי) יש המלצות? טרי סופר סט של צרפתית ולחיצה צרה פשיטת מרפקים מאחורי הראש הישיבה דאמבל פשיטה בקרוס עם כבל כול אלו 3x6-10 B יום שלישי רגליים: סקווט חופשי (5 סטים שהראשון הוא חימום) לחיצת רגליים במכשיר סופר סט- פשיטת בירכיים וכפיפת בירכיים במכשרים כול אלו פרט לסקווט 4x6-10 כתפיים מילטרי פרס (4 סטים שלוש מהם לחיצות מאחורי הראש וסט אחר מקדימה לראש) הנפה לצדדים בקרוס עם כבל הנפה קדימה כול אלו 3x6-10 C יום רביעי גב: חתירה בישיבה בקרוס (5 סטים שהראשון הוא חימום) פולי עליון לפנים אחיזה הכי רחבה שיש מסור יד אחרי יד פולאוור כול אלו 4x6-10 התרגיל הזה לגב התחתון במכשיר המיוחד לכך 3x12 בייסיפ כפיפת מרפקים במוט אוליפמי קצר בעמידה כפיפת מרפקים מוט W בספסל המיועד למוט הזה כפיפת מרפקים בקרוס עם כבל יד אחרי יד כול אלו 3x6-10 בטן? שונא לעבוד בטן לא עובד בטן אני סומך על זה שהיא עובדת מספיק סטטית בכול שאר התרגילים כמייצבת וגם גם ככה אחוז שומן נמוך רואים אותה לא משנה מה ממ זהו בעיקרון איך? ואל תשכחו להמליצ לי תרגיל לחזה ![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() רגליים + כתפיים שילוב דיי גרוע , תתן רגליים לבד וזהו וגם זה 70% מהגוף כי הבטן פועלת בעסק + מערכת לב ריאה (הרבה יותר חזק מפלג גוף עליון)
ניסיתי בזמן שהתאמנתי ABC לעשות את זה , כל תרגיל שצריך לעמוד בו הרגליים רועדות יותר מידי. אפילו אין לג דרייב לבנץ' אה ואם כבר אתה בטוח שABC זה מה שמתאים לך? יכול להיות שכן אבל מציע לך לקרוא את זה: http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=1474118
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
FBW לא ילך רק ABC לפי הכתבה שהבאתה (כתבה מעניינת) אימון הABC הכי קרוב שיטה מספר 4 שזה אימון אחד לשריר פעם בשבוע כמו שכתוב שם Why or when should you use this approach? This approach is better suited for individuals who already have built a decent muscular base through the use of basic training and decide to focus their efforts on maximizing their muscular development. If you're training for bodybuilding-type or aesthetic-type gains, this is the best approach most of the time. למרות ששם האימון נחלק ל4-5 ימים בשבוע עדיין זה שריר אחד בשבוע איתן- אין מה לעשות אני שונא בטן,לא עובד עלייה, והאמת עדיין יש לי בטן יחסית טובה אז אין לי גם מוטיבציה לעבוד עלייה G מאן - ממ אני יעשה חתירה רחבה(מאוד ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() מה העקרונות של abc? יעני כמה סטים לשריר גדול וכמה לקטן??
-- וזה טוב בכלל לעשות abc שיש לך רק שלוש אימונים בשבוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק
|
![]() עקרונות של Abc (אולדסקול) זה להתאמן 6 ימים בשבוע תוך כדי נתינת 48 שעות מנוחה לכל שריר.
Abc 3 פעמים בשבוע זה יוצר דיי מעפן אלא אם זה Fbw Abc , כי תכלס אתה מקבל רק גירוי אחד בשבוע לכל שריר , ואחרי 48 שעות ( יומיים) כבר יורדת התגובה לאימון האחרון.
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בטן?
שונא לעבוד בטן לא עובד בטן אני סומך על זה שהיא עובדת מספיק סטטית בכול שאר התרגילים כמייצבת וגם גם ככה אחוז שומן נמוך רואים אותה לא משנה מה תסתכל על החתימה שלך, אתה רוצה להראות כמוהו בעתיד? אתה חייב גם מסה בבטן. תעשה אימון כן אימון לא(3 סטים), עדיף מכלום.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הממ יותר מדי עבודה על כתף קדמית לדעתי, את ההנפה קדימה תחליף לאיזה תרגיל לכתף אחורית...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מבין שאתה יכול להתאמן גם Ab ולעשות שבוע Aba ושבוע Bab?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() דווקא אם אתה יכול ללכת למכון רק 3 פעמים בשבוע , Fbw מתאים יותר ,
חוץ מזה תמיד אפשר לעשות אימון בייתי דיי יעיל ... אתה נראה לי מאלה שיודעים איך כמו שצריך ולא מכלילים את זה בשכיבות שמיכה ומתח (ולא נשכח כפיפות בטן P=) של 50~ חזרות בלי גיוון. קיצר הבנת אותי נראה לי.. אפשר תמיד להקדיש 20-40 דק' ביום ל Abc כמו שצריך אם אתה רוצה Abc
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה היחידים שאני יכול אימון בית אם אני ירצה אני יכול לעשות כמו שצריך אבל עם כבר יש מכון אז אני יוותר על הבית ובאימוני רגליים אני תמיד מתחיל מהרגליים
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה מתכוון להישאר עם הabc
אז לדעתי A חזה יד אחורית B גב יד קדמית C כתפים ואז רגלים אתה לא עושה אירובי אחרי זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק
|
![]() איך אפשרררררררררר
לכתוב סם ככה "רגליים" אם אתם עושים נגיד סקווטים אז אתם מעמנים את כל הגוף כמעט בלי הגוף העליון רגליים+ליבה שעובדת בסקווטים חזק זה 80% ממסת שריר של הגוף תעמדו שנייה במאראה ותסתכלו כמה זה הרגליים עד הקוביות העליונות בבטן , אלא אם אתם ג'וני בראבו זה בדרךך כלל יותר מפלג גוף עליון , אז למה לתת לזה איזה 8 סטים מסכנים אחרי דברים אחרים בחלוקת Ab Abc ??? תנו לפלג גוף תחתון אימון משלו גם אם אתם רוצים להיות עם גוף של "מנורה" ( רגליים קטנות עם פלג גוף עליון של גורילה)
![]() |
#13 |
חבר ותיק
|
![]() ממ הכוונה לזה ש"הסביר" איך לעשות Abc ,
שמע איך שאתה מתאמן זה לא אופטימלי אלא אם אתה מתאמן בעצימות של דוריאן ייטס (ואז יש סכנה ענקית פלציעות וגם לא אופטימלי ל90% מהאוכלוסייה) כבר עדיף לך לעשות תרגילים בייתיים ככה תוסיף יום אחד Fbw אחרי ה3 ימים של הabc אם אתה לא מכיר תרגילים בתהנגדות מתאימה בשבילך (ואני לא מספר יותר שוםדבר) תעשה Edt או משו.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() ממ
אז יום שני שלישי רביעי במכון Abc יום שישי בבית Fbw? יהיה מעניין