|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו ניסה את האבקה בטעם בננה?
חייב תגובות לפני שאני נפרד מעוד 330 ש"ח וזורק אותה לפח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני בד"כ סולד מטעמים כמו בננה וכו' אני מעדיף שוקו
אבל צ'מפיון מצטיינים בטעמים טובים אם אתה אוהב מילקשייק בטעם בננה אז יש מצב שאתה תאהב אני אישית הייתי הולך על שוקו כי אני מכור ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() הוא סבבה לגמרי אני משתמש בצ'מפיון קרם עוגיות ולפני זה השתמשתי בצ'מפיון בננה
אבקה טעימה מתערבבת בקלות אין גושים בכלל החסרון היחיד שהיא יחסית יקרה אבל עם אתה רוצה להשקיע קח אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() החלבון הכי טעים בשוק - חד וחלק.
מי שאין לו בעיה של כסף יהנה ממנו. לעומת זאת אתה יכול להביא את האינטראקטיב ב 80 שקל פחות, עושה את אותה עבודה בדיוק. אולי 80 שקל זה לא משמעותי במכה אחת אבל בחשבון כלל שנתי זה חתיכת חיסכון.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() סיינטרקס יותר טעים אביב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() רוב הטעמים של החברה טעימים,הבננה די טובה. רוב הסיכויים שלא תתאכזב.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף וניל..
בכל מנה 26 גרם חלבון אותו המחיר כמו הבננה ולמה 330 שקל ? יש יותר זול.. תחפש.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() קרם עוגיות ובננה ...מהמומלצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() קרם עוגיות טעם אדירררר ללא ספקקק
אני לא מצטער שקניתי את הדלי הזה.. מרגיש כזה כמו העוגיות חמאה הטעימות האלה טעם פגז.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() קרם עוגיות זה עוגיות בכיוון של האוראו והשוקולד? או חמאה רגילות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() טעמים מצוינים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
טעם חדש של champion | niminim81 | תזונה ותוספים | 2 | 13-04-10 09:13 |
InterActive VS Champion | Alex_b | תזונה ותוספים | 12 | 05-01-10 13:56 |
אם אני עובר את צריכת החלבון שלי ביום לאן שאר החלבון מגיע?? | itaymadddd | תזונה ותוספים | 3 | 20-12-09 00:04 |
טוב אז מחר אני קונה אבקת חלבון של Champion. | Exhibit | תזונה ותוספים | 25 | 06-02-07 22:34 |
Champion | vamosh | תזונה ותוספים | 14 | 08-09-06 16:25 |