|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו לי בבקשה...האם יש תרגיל מתיחות לטרפזים?? אפשר להסביר בבקשה? תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() באימון האחרון מצאתי אייזה תנוחה שמותחת את הטרפזים...
לא נראה לי כזה חשוב למתוח ת'שריר הזה.. אתה עושה את השיטה הזאת ל"הפרדה ביין השרירים"...?? בכל מקרה זה איכשהו ככה שהיידיים למטה ונמתחות לא יודע בדיוק להסביר את זה...תנסה תנוחות עד שתימצא את התנוחה שמותחת לך את הטרפזים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אסביר לך מה אני עושה לפני שאני מתחיל לעשות שראגס(כשהייתי עושה)
פשוט מחזיק 2 משקולות לצד הגוף ומוריד את הראש וזק למעלה ולמעלה ולצדדים וכאלה זה מותח טוב אבל אני "המצאתי" את זה(זאת אומרת שלא הבאתי אותה משום מקום)
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא בדיוק...יותר בשביל להגדיל את הזיכרון...אתה יכול להראות או להסביר את התרגיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
http://www.atraf-f.net/or/showthread.php?t=4589&page=2 ניסיתי אותה ד"א והיא ממש אחלה כבר רואים תוצאות בלי עיין הרע טפו טפו טפו... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה איתן בכל אופן...יש עוד רעיונות??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני אוסיף שזה לא לקוח משום אתר ומשום מקור מאיימן אז אני לא יכול יכול להבטיח שזה באמת מותח אולי זאת סתם הרגשה או אני לא יודע מה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי בגלל השיטה הזאתי...אגב עד כמה היא עובדת?? ז"א לדוגמא כמה ס"מ הבייספס שלך גדל מתי שהשתמשת בשיטה לעומת מתי שלא?? סתם לבטחון שלי אחי...
תגידו..חוץ מזה...אם אני עובד Hst ובשבוע הראשון של הבלוק אני עושה ת'מתיחות זה יצא לי טוב? |
![]() |
![]() |