|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
הפסקת אימונים
אני עכשיו קצת חולה זה לא יהיה נורא אם אני יפסיד כמה ימים בחדר כושר ? כי זה מבאס אותי רצח אני בא להתאמן ומרגיש שהגוף חלש בגלל שאני מקורר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() <רמז>
אחח, איזה כיף לבוא לחד"כ, לשכב על הבנץ ולחטוף שפעת מאיזה דביל שבא להתאמן חולה </רמז>
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף לא להתאמן שחולים. אתה גם יותר חלש וגם כל המערכת שלך מתרכזת בלרפא את עצמך ולא באימונים.. זה בטח ישפיע על ההתאוששות ועוד כמה דברים..
תשתדל לנוח ולעשות כל מה שאתה יכול כדי להעביר את המחלה.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התגובות כן אני באמת יחכה קצת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בקטעים האלה אני מטורף פעם באתי להתאמן עם חום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה בקטעים האלה אני מטורף פעם באתי להתאמן עם חום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה כבר יכול לקרות אם שבוע לא תתאמן? עדיף שתנוח, ככה כשתחזור תהיה מאה אחוז ולא עם שאריות מחלה (o_o) שהגוף שלך לא היה מספיק חזק להתמודד איתן כי הוא היה צריך גם לתת מעצמו לאימונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בוא אני יעודד אותך גל,
נחש מה לי קרה? לקחתי ביום שלישי שעבר שבוע התאוששות מהחדר כושר (כרגיל כל איזה 4 חודש אני עושה כך) ובדיוק ביום ראשון בערב התעוררתי חולה כנראה השתוללתי קצת יותר מדי החג הזה, בקיצור עושה הרושם שגם השבוע הזה אני בספק עם אני יתאמן ואז ניכנס סופ"ש ואז כיפור, ומשבוע הפסקה אני עוד ימצא ת'צמי ב3 שבועות הפסקה .... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
![]() |
#9 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() רן אל ת*יין בשכל, תבוא מחרותיים להתאמן וזהו שמעת?
(נו באמת אני צריך ספוטר, אי אפשר ככה!)
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח' אני מוכן להיות ספוטר להשכרה, אני יעשה לך מחיר הכרות רק 7 ש"ח לתרגיל שאני שומר עליך, יאללה רוץ על המציאה ותכין את המרשרשים.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() פיתוח גוף לא בא על חשבון בריאות
אם אתה חולה תנוח את שתתרפא ואז תחזור להתאמן ול ran z אתה יכול להביא לי את האייסי שלך?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחח רן שתיהיה בריא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|