|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בשתי האימונים האחרונים שלי סבלתי מכאבי ראש חזקים במיוחד אשר התרחשו בכל פעם שעשיתי סטים עם משקלים כבדים.
ביום חמישי האחרון עשיתי לחיצה בשכיבה ואז כשסיימתי עשיתי לחיצה בישיבה ובסטים האחרונים חשתי בכאבים חזקים בראשי. ולפני יומים כשהתאמנתי ביום שבת, עשיתי לחיצה בשכיבה ובסט האחרון שלי חשתי שוב בכאב חזק בחזרה החמישית, נחתי מעט ואז ניסיתי עוד פעם לעשות סט אך ללא הצלחה. לאחר מכן, הלכתי לפולי עליון ועל הסט הראשון כאב הראש שלי התחזק. הלכתי לרופא, עשיתי בדיקות, בדיקות דם ולחץ דם, בדיקות הלחץ דם שלי היו רגילות ואת בדיקות הדם עדיין לא בדקנו. הרופא אמר שככל הנראה זה נובע מתוצאה של חוזר שעות שינה ו\או אי נשימה סדירה בעת המאמץ, אך הוא לא בטוח והוא אמר שעליי לעבור בדיקות מקיפות בשביל שהוא יוכל לדעת בוודאות את הבעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר מישהו שגם לו היה אותו דבר , אבל התוצאה הייתה מטומטמת ...
הוא הלך לרופא והרופא לקח לו כמוך הכל ואמר שזה יכול להיות מחוסר שינה . אחרי חודש של בדיקות , מסתבר שבזמן הרמת המשקולות הוא עושה תנועה לא נכנונה עם הפנים ולוחץ על שרירים בראש . אני יודע שהתוצאה נראית קצת הזויה , אבל המלצה שלי , אם אתה לא מסוגל תעבוד עם משקלים נמוכים יותר ותראאה מה קורה אז .
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה נושם כמו שצריך בזמן מאמץ?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זהו נראה לי שאתה לא מוציא אוויר
זה יכול להיות הרבה יותר מסוכן מרק כאב ראש רצחני אתה צריך לשחרר לחץ במיוחד בסטים כבדים!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שטויות זה בגלל הנשימה שלך... אתה כנראה נושם לא נכון... או לא נושם בכלל.
כל ריצת 600 זה קורה נכון אתה מרגיש לחץ עצום על הראש, אתה מת לשכב ולפעמים אתה מתחיל לחשוב שיש לך גידול חחח.... דרך אגב אחרי זה בא סחרחורת, ואז מתעלפים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היום באימון זה קרה לי פעם ראשונה..
עשיתי סט כבד של סקוואט וכאב לי אחר כך הראש בצורה מטורפת ועכשיו שאני חושב על זה באמת עשיתי הרבה מאוד לחץ על הראש ולא נשמתי כמו שצריך
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תנסום כמו שצריך.
זה גם בגלל שכל הדם ירד למעטה.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם חשוב מאוד לשתות הרבה במהלך האימון גם, וכמו שאמרו לנשום חזק בכל חזרה ולהסדיר את הנשימה כמו שצריך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() מים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לאכול נכון ליפניי,לישתות מספיק,לינשום נכון!,לא להעמיס על עצמך במישקלים שאתה מגיע תמיד לכשל איתם,לאן אתה ממהר? יש לך את כל הזמן שבעולם ליגדול אל תהרוג את עצמך תעשה הכל בריא כי זה ספורט,עדיף ללכת לאט ובטוח בימקום להיות גיבור להרים כבד ולקבל סחרחורות ממאמץ יתר או סתם להגיע לכשל ולהתבאס מהאימון,תעלה לאט לאט במישקלים אף אחד לא רודף אחריך
ואם כל זה לא יעזור תמשיך לעשות בדיקות ויעלו על הבעיה,בהצלחה בהמשך! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() שמע אני הייתי מציע לך בכל מקרה לעשות Ct ראש.....אם אתה רוצה להיות בטוח שאין לך כלום
לי פעם באמצע אימון התחיל כאב ראש שנמשך 3 ימים... ובקשר לסחרחורות זה לא בטוח , לי חופשי יש סחרחורות באימוני רגליים ואני נושם נכון והכל , פשוט תוצאנ של הרבה תרגילים קשים ברצף