|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שיניתי סופי תאמת לא כל כך הרבה אחרי שעשיתי פעם אחת את האימון ראיתיי מה חסר לי מה מספיק רק אני לא יודע אם לעשות את האימון בסדר כזה: ABXABXX או: AXBXAXXB (בגלל הימים שישי שבת שאני לא מתאמן) אז זה האימון שיניתי קצת מהטיפים שלכם...היד קמית בכוונה 3 סטים כי במתח והחתירה שאני אמור להפעיל את היד קדמית אני לא מפעיל כי אני עושה מתח באחיזה אם האמות ובחטירה גם לא בצורת האחיזה הזאת אז אם עדיין צריך 2 סטים תגידו...ואי כמה אני חופר אבל זהו פעם אחרונה שאני פותח אשכול תנו לי תשובות לעיניין ואני יסיים את החפירות שלי!
אימון A סקוואט 4x6 סטיפלג דדליפט 3x8 תאומים 2x10 בנץ' פרס 4x6 פרפר חופשי 2x10 יד אחורית 2x10 כפיפות בטן 3x15 אימון B פרונט סקוואט 3x8 דדליפט 2x5 מתח 3x6 חתירה 2x10 מילטרי פרס 4x6 יד קדמית 3x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() לדעתי אתה עושה יותר מדי דד ליפט בתוכנית שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 4 סקוואטים ודדליפטים בשבוע
גוד לאק
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמה להוריד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלית גם כמה פעמים בשבוע חבל שאתם לא קוראים כדי לענות לי לעיניין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא יודע מה להגיד לך על דבר כזה
זה כאילו לקחת עקרונות ss ושילבת עם פיצול (שבתכלס זה בכלל לא פיצול) וזה נהיה פשוט משהו מטומטם אתה לא יכול לעשות 3-4 אימונים בשבוע של סקוואט+דדליפט עם עוד מלא דברים בניהם
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לקחתי את האימון מהמאמר בישראלבודי...
יש לך משהו להציע עכשיו הכנסת אותי לבלבלות וואלה אין מישהו נורמלי שידריך אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני כולה רוצה לפתח את הגוף ומה שניהיה מזה פשוט תסביך תאמין לי המוטביציה כבר נשפכת לי מהאוזניים וחבל שאני לא יכול לנצל אותה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תמיד אהיו וויכוחים בין אנשים למה הכי טוב בכל מה שקשור לפיתוח גוף, הסיבה לזה זה שאין דבר כזה הכי טוב, זה אינדבידואלי ועד שלא תנסה (ותיכשל) אתה לא תדע מה באמת עובד הכי טוב בשבילך
תן לתכנית הזאת חודשיים כמו שהיא כתובה, ואם תראה שזה לא הולך אז תחזור לחפור בפורום
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תיקנתי לך
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה בסדר לעשות את האימון AxBxAxx ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אז אני לא רוצה לראות אתה יכול לעזור לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() או שאני יצעק לאלוהים "אלוהים תעזור לי תן לי תוכנית טובה למסה" אם תרגילים חופשיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() זה בסדר אני חושב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() אם אתה הולך על סוג כזה של תכנית
אז עדיף כבר לעשות ss, זה מבוסס על אותו עיקרון גם ככה
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה אני יכול להשיג אימון ss?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() תעשה לחיצה במוט
חתירה כלשהיא סקוואט לחיצת כתפיים בעמידה דדליפט 3 סטים בכל אחד 10 חזרות באימון שאתה עושה סקוואט אל תעשה דדליפט וכשאתה עושה דדליפט אל תעשה סקוואט 3 פעמים בשבוע יום כן יום לא תעלה משקלי עבודה מאימון לאימון בהמשך תוכל להוסיף עוד סט יד קידמית ועוד סט אחורית ובטן אישית לא הייתי מוסיף המון...פעמיים בשבוע 3 סטים כל פעם כשתתקע עם התכנית הזאת תחזור לפה ותשאל מה לעשות הלאה עכשיו עזרתי?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() יהיה לו קשה להתקדם במשקלים אם הוא יעבוד 10 חזרות.
אני יודע ש5 נשמע לכם נורא גרוע כי זה אסוציאציה של הריפטואים המסריחים האלה וזה,ואין להם שום דבר בחיים חוץ מss וריפטו,אבל עדיין יהיה לו יותר קל להתקדם במשקלים אם הוא יעשה 3x5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אמנם יותר קשה להתקדם במשקלים ב10 חזרות אבל שכחתי לכתוב משהו קטן תתעלם מנושא החזרות כמעט לגמרי....תתחיל עם 10 חזרות ופשוט תדאג לעלות משקלי עבודה גם אם [וזה יקרה] מס' החזרות ירד...העיקר שהעומס על השריר יגדל אה כן....אבל תמיד תשאף ל-10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני מקווה שאתה לא מתייחס למחקר העתיק ההוא שקבע ש10 חזרות לכשל בדיוק הוא הטווח האידיאלי להפרשת gh. בכ"מ בקשר לכך שהעומס יגדל אתה צודק,ואתה בעצמך אומר שב10 חזרות יהיה לו יותר קשה לעשות את זה,אז למה להתעקש? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
האם כדאי לשלב מספר מוצרים לפני אימון ואחרי אימון ? | ISnocs | תזונה ותוספים | 30 | 21-09-09 16:39 |
כמה קופסאות טונה במים מומלץ לאכול ביום עם אימון או יום ללא אימון? | Arkadi.Kr | תזונה ותוספים | 13 | 18-01-09 08:54 |
צריך לאכול חלבונים בין אימון אנאירובי לבין אימון אירובי | talp | תזונה ותוספים | 14 | 08-12-08 12:08 |
שאלה| מה צריך לאכל לפני אימון ואחרי אימון.. כנסו תבינו | ido:] | תזונה ותוספים | 1 | 06-11-07 08:30 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |