|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 15.5 ומתאמן כבר חצי שנה אימונים חזקים עם תזונה נכונה, עליתי בערך 9 קילו בחצי שנה הזאת ואני רוצה להתחיל בחיטוב.
עכשיו המשקלים שאני מרים יחסית גבוהים והבנתי שלהרים משקלים כאלה בזמן חיטוב יכול לגרום לפציעות, אמרו לי שאני צריך להוריד משקל ולהעלות מ 8-12 חזרות ל-15 חזרות בערך. זה מה שצריך לעשות? אם לא, יעזור לי אם תדריכו אותי ותתנו לי טיפים בחיטוב. תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בן 15.5 מה אתה חושב בכלל על חיטוב תמשיך לאכול אם תעשה חיטוב כל מה שעליתה תרד ולא תיראה שרירן סתם איזה אחד תמשיך תיהיה סוס עוד איזה שנתיםם רק תחשוב על לחטב קצת הצעה שלי...
לשאלה שלך כן צריך לעשות 15+ חזרות לחיטוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תעשה 200 חזרות אתה סתם שורף קלוריות, אתה לא מחטב ת'שריר! אתה יודע מזה מסה בכלל? זה לא שאתה סתם שמן, אלה שאתה שוקל 7-10 קילו עודף ממסת שרירים ולא משומן... אתה צריך לימדוד את אחוז השומן שלך! שתמדוד אותו תגיד לנו כמה הוא... בוא אני יסביר לך מזה חיטוב...למרות שאתה צריך ליקרוא אבל לא חשוב בחיטוב אתה מתחיל לעלות יותר ת'משקלים, הכי מקסימום שאתה יכול! ואתה מוריד את הסטים של התרגילים שלך... מהיום אתה עושה 2 סטים לשריר הקטן ו4 לשריר הגדול. שזה אומר תרגיל אחד לשריר הקטן, אתה עושה 2 סטים ולשריר הגדול אתה עושה 2 תרגילים, בכל תרגיל אתה גם עושה 2 סטים. בנוגע לחזרות, עם אתה עושה תרגילים מורכבים כמו דדליפט, בנץ פרס' (לחיצת חזה עם מוט), מילטרי פרס, סקוואט, בנט אובר רואו וכו' אתה עושה בין 6-8 חזרות. תרגילים רגילים אתה יכול לעשות 8-10. קפיש? ובתאכלס התוכנית של מאסה וחיטוב כמעט אותו דבר, רק בחיטוב התפריט הוא שלילי ובמאסה הוא ההפך. ד''א, שאתה עושה חיטוב תדאג לאכול הרבה חלבון, ולאכול פחמימות לפני אימון. אורז/בטטה/פסטה מצוין. אחרי אימון תדאג לאכול קוטג'+בננה/טונה או ביצים, אבל תאכל רק את הלבן כי הצהוב זה סתם כולסרטול. ו15 דק' לפני אימון תאכל פרי. בכל יום תדאג לאכול 5 ירקות מכל מיני צבעים, ופירות בכל מיני צבעים. בהצלחה (סליחה עם הקפצתי) נערך לאחרונה על ידי Jerom, 23-12-09 בשעה 21:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() מה הקשר לגיל? עשיתי מסה הרבה זמן ועליתי גם בשומן והגיע הזמן להוריד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גבר מבחינת מסה וחיטוב תעשה מה שנראה לך טוב ומה שעושה לך טוב, עם אתה מרגיש שהאחוזי שומן שלך עלו יותר מידי תעשה חיטוב.
חיטוב הוא עניין של תזונה,אתה צריך להיות בגירעון קלורי (להוציא יותר קלוריות ממה שאתה מכניס) בעניין החזרות אין שום קשר בין החזרות לרמת החיטוב. בלי שום קשר לחיטוב חשוב תמיד לעבוד בכול הטווחים כדי לעבוד על כול מרכיבי תא השריר- לכן לעבוד בטווח גבוהה בלבד יהיה טעות. טיפ קטן ממני שאתה לא חייב לקחת: תעשה את החיטוב בצורה מתונה ואיטית ותשמור על חלבון גבוהה, שחק עם השומן והפחמימות עם דגש על השומן. בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בחיטוב | Fatboy | אימונים | 7 | 15-10-08 21:38 |
עזרה בחיטוב | FireFox | תזונה ותוספים | 1 | 19-03-08 18:53 |
עזרה בחיטוב גוף | hlebpoop | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 18-03-08 22:38 |
עזרה בחיטוב | itzikm1 | תזונה ותוספים | 0 | 15-11-07 18:55 |