|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() 1 . אני מתאמן בתוכנית SS ובתרגיל Militery press
אני ממש מקער את הגב במקום להכניס תבטן ושהוא יהיה עם קיעור קטן , כמעט ישר ... המאמן אמר לי לנסות להכניס את הבטן ובמשקלים כבדים קשה לי ואני לא מצליח .. יש חגורת הרמה במכון , והמאמן הציעה לי לשים אותה כדי שהוא ישאר בזווית טובה ... אז אני יודע שאם לובשים הרבה חגורת הרמה זה גורם שהשרירים בגב לא יעבדו כמעט ולא יפתח את הגב , זה בסדר אם אני ישים חגורה רק במיליטרי ? כי אני עושה DeadLift וסקוואט ונראה לי שאני עובד על הגב מספיק . וזה לא יהיה נורא אם אני ישים רק במיליטרי תחגורה מה אתם אומרים ? 2 . אחרי אימון אני תמיד אוכל קופסאת טונה ו3 סנווידצ'ים (6פרוסות) ואני לא מרגיש שבע מזה כבר ... מה אפשר להוסיף ?! תודה מראש !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה הולך ?
זה שתי שאלות ממש פשוטות 90% מהפורום יכול לענות עליהם ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() החגורה לא תחליש את הגב. כל מה שהיא עושה זה ליצור לחץ תוך בטני שעוזר לך להפיק יותר כוח.
ואתה לא אמור להכניס את הבטן בפרס. אם כבר, אז ההפך, אתה אמור למלא אותה באוויר (כמובן שבסוף כל חזרה אתה מוציא את האוויר וממלא את הבטן שוב).
![]() |
#4 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מחזק. גם בדדליפט גם בסקוואט כל היתרון של החגורה שהיא מחזיקה את ה"כרס" ואתה יוצר את הלחץ הזה. תעבור שוב על הסרטונים תראה שאתה מבצע את התרגיל טוב סה"כ הטכניקה יחסית לא מסובכת.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אבל מה עם עניין האוכל ?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל מה שבא לך
עוד טונה/ביצים/בשר ירקות,אורז,טחינה לא חסר מה להוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא חייב להרגיש שבע אחרי אימון. תאכל את מה שאתה אוכל ולאחר שעה תתן ארוחה יותר גדולה.
|
![]() |
![]() |