|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 188
100 ק"ג ניטרלי כ3000 קלוריות ארוחה 1 • 4 פרוסות לחם קל • חצי קוטג' 3% + כוס חלב • עגבניות שרי ארוחה 2 • 2 פרוסות לחם קל •3 חתיכות פסטרמה • 1 כפיות טחינה • 3 קפסולות אומגה 3 • 3 ירקות ארוחה לאחר אימון • 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים • טונה במים • 1 ביצה שלמה + 2 לבנים 2 כפיות טחינה • 3 ירקות • חצי אבוקדו ארוחה 4 • 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך • 3 קפסולות אומגה 3 ארוחה 5 • 200 גר' חזה עוף/הודו/ דג סלמון אפוי או צלוי • סלט 5 ירקות • כף שמן זית מתאמן 4 פעמים בשבוע, AB. כל אימון כולל גם חצי שעה אירובי לאחר מכן. איך התפריט? צריך לשנות משהו? אני כבר יומיים עם התפריט והכל הולך טוב. אגב, אני לא אוכל כל כך טחינה, אז הרשיתי לעצמי אבוקדו מלא, אין בעיה נכון? תודה רבה חברים! חיטוב חיטוב חיטוב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ערכים?bmr?נתונים? :\\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ
חלבון: 160~ גרם פחמימה: 180 ~ גרם שומן: 60~ גרם קלוריות: 2000~ • לא חושבו הירקות בתפריט נתונים רשמתי בהודעה הראשונה. Bmr - 3000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: ברמלה
|
![]() אחלה של תפריט אחי אר בן כמה אחי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() 17 וחצי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף עוד 20 גרם שומן +-.(שומן x1 ממשקל גופך)
ועוד 10 גרם חלבון.(חלבון x2.5 ממשקל גופך) סה"כ 200 קלוריות . אתה תהייה במאזן קלורי של -800 מהשריפה היומית,שזה עדיין טוב.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף 20 חלבון ו 10-20 שומן
לדעתי תתחיל על גרעון קטן יותר ועוד חודש תקצץ, כי אתה תרד טוב גם ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני יכול לאכול כדי לקבל עוד שומן ללא הרבה קלוריות? אבוקדו שלם במקום חצי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php
זה מחשבון תזונה, תכניס את המזון והכמות ותקבל את הערכים לשומן אפשר שמן זית, טחינה, פיצוחים לא קלויים (שקדים/אגוזים/בוטנים), חמאת בוטנים, אבוקדו... |
![]() |
![]() |