|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() ספורטיב בנתניה
והאם יש לכם המלצות לעוד מכוני כושר בנתניה בבקשה תעזרו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() תשמע, אני בחיים לא הייתי שם אבל אני אתן לך קריטריונים שלפיהם אני שופט,
יש מוטות אולימפיים, כלוב או ראק וספסל לבנץ' פרס? מותר לעשות סקוואט מלא, דדליפט פאוור קלין ופרס בעמידה? אם התשובה לשתי השאלות היא כן אז הוא כבר מקבל ציון עובר: 6/10 עכשיו אם כמעט תמיד יש מספיק מקום לתרגילים המורכבים בלי שיפריעו לך זה עוד 2 נקודות - 8/10 אם מותר להפיל את המשקולות על הרצפה זאת עוד נקודה - 9/10 ולבסוף אם המדריכים לא חופרים לגבי העומק של הסקוואט בנוסף לכל הדברים מלמעלה הוא מקבל 10/10. ואם יש הרבה כוסיות זה כבר בונוס. אה ואם הוא קיבל פחות מ8/10 אני מציע שתחפש מקום יותר טוב לפני שאתה מתחייב (עדיף שלא להתחייב בכלל).
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על ההסבר
עכשיו צריך רק תוכנית אימונים ולפי מה שהבנתי ממה שאתם אומרים המדריכים של היום לא משהו ורק עוד שאלה קטנה במכונים אפשר להרכיב תוכנית לבד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() בטח שאפשר להרכיב תוכנית לבד, אבל זה דבר די טיפשי לעשות לפני שצברת מספיק ידע בנושא, ובדרך כלל תוכניות של מאמנים מפורסמים עובדות הכי טוב ממספר סיבות: 1. יש להם המון ידע וניסיון עם מגוון של מתאמנים ככה שהם יודעים איך לבנות תוכנית שתעבוד הכי טוב על אוכלוסיה מסוימת.
2. יש שם תכנון מדויק איך להתחיל, להתקדם, מה לעשות כשנתקעים. 3. אתה יודע שאתה תתקדם כי אתה יודע שזאת תוכנית שעבדה על המון אנשים וככה גם תהיה לך יותר מוטיבציה. עכשיו חזרה לשאלה שלך, תעשה את התוכנית Mark Rippetoe's Starting Strength רוב האנשים שיודעים משהו מהחיים שלהם יסכימו איתי שזאת התוכנית הכי מתאימה למתחילים. אחרי 3 חודשים בתוכנית עליתי 7 קילו ואחוז שומן אחד, זה אומר שעליתי מעל 6 קילו מסה רזה, ופחות מקילו שומן והתנאים שלי לא היו אופטימליים.
![]() |
#5 |
סמל מין
|
![]() תראה בקשר לתוכנית תקרא קצת מדריכים באתר הראשי תבנה תוכנית תעלה אותה לכאן ונראה מה צריך לשפר
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה חברה עזרתם לי מאוד
ובקשר לתוכנית אני יעלה אותה לפורום ועוד שאלה סליחה על הבורות אני לא כל כך מכיר את המכשירים בחדר כושר אז איך אני אמור לדעת איזה מכשירים אני צריך לעשות לפי התוכנית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה מכשירים, תעשה את התוכנית שאמרתי לך אם אתה רוצה תוצאות טובות ומהירות.