ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 05-10-09, 15:00   #1
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן
ברירת מחדל כושר קרבי-חדר כושר

אני מתחיל עכשיו להתאמן כושר קרבי בקבוצה וברור לי שזה יפריע לי באימונים (משקולות), הכושר קרבי זה פעמיים בשבוע אז חשבתי לצמצמם את המשקולות לפעמיים בשבוע וכמובן שאני יאכל המון. השאלה שלי אם זה אפקטיבי פעמיים בשבוע? למרות שאני כמעט בטוח שגם אם זה אפשר להשיג תוצאות אומנם הן יגיעו יותר לאט אבל זה עדיף על כלום.

מישהו מכיר את קבוצת "אחריי"?
אני מתאמן בה כרגע עם בחור בשם רועי אימונים ממש אינטנסיביים, אימון אחרון עשינו אימון 140 שזה אומר אימון של 50 דק' שהדופק לא יורד מ140 כל הזמן ספרינטים,בטן,מרפקים,מצב1-2-3 ועוד כל מיני דברים בסגנון.
ישן 05-10-09, 15:05   #2
avishav1
חבר פעיל

אין ספק שעדיף 2 אימונים בשבוע מאשר כלום.תבדוק בשבועות הראשונים שזה לא מפריע להתאוששות של הגוף ותאלץ לוותר על אחד מהם.
הכושר קרבי כ"כ חשוב לך שאתה מעדיף לוותר על אימונים?
אתה עושה את זה בשביל משהו בעתיד או סתם בתור תחביב?
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 15:28   #3
haim15
סמל מין

כן כרגע זה הדבר שהכי חשוב בשבילי זאת המטרה שלי להגיע כמה שיותר גבוהה בצבא, יש כאלה שיצחקו ויגידו שאני עוד צעיר אבל זאת החלטה שלי ושכולם יקפצו לי!

אני בטוח שמבחינת התאוששות יומיים משקולות+יומיים קרבי זה לא יפריע לי ובהמשך אני מתכנן להוסיף עוד יום למשקולות אני רק מחכה להגיע לשלב שאני ירגיש שהגוף שלי יוכל לעמוד בזה ולהגיב בהתאם...
ישן 05-10-09, 18:54   #4
avishav1
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
כן כרגע זה הדבר שהכי חשוב בשבילי זאת המטרה שלי להגיע כמה שיותר גבוהה בצבא, יש כאלה שיצחקו ויגידו שאני עוד צעיר אבל זאת החלטה שלי ושכולם יקפצו לי!

אני בטוח שמבחינת התאוששות יומיים משקולות+יומיים קרבי זה לא יפריע לי ובהמשך אני מתכנן להוסיף עוד יום למשקולות אני רק מחכה להגיע לשלב שאני ירגיש שהגוף שלי יוכל לעמוד בזה ולהגיב בהתאם...
לדעתי זה מיותר אחי. 3 שנים לפני הצבא להתחיל להתאמן? ממש לא יעיל. תעשה את זה שנה\חצי שנה לפני. אבל איך שבא לך אחי.
בהצלחה.
avishav1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 17:30   #5
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

אתה יכול להגיע לכושר של ריצת 15 ק"מ בסביבות חצי שנה אין סיבה להתחיל 3 שנים קודם וזה טיפשות אבל שיהיה לך בכיף זה כן יבנה לך מנטליות שונה.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 20:28   #6
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נעל צפה בהודעה
אתה יכול להגיע לכושר של ריצת 15 ק"מ בסביבות חצי שנה אין סיבה להתחיל 3 שנים קודם וזה טיפשות אבל שיהיה לך בכיף זה כן יבנה לך מנטליות שונה.
תראה אני מודע לזה שיש לי זמן אבל אני אוהב את זה וזה החלום שלי אז אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם, לא יודע למה אתה אומר שזה טיפשות כל אחד והדרך שלו.
ישן 05-10-09, 22:20   #7
נעל
חבר פעיל

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haim15 צפה בהודעה
תראה אני מודע לזה שיש לי זמן אבל אני אוהב את זה וזה החלום שלי אז אני רוצה להתחיל עם זה כמה שיותר מוקדם, לא יודע למה אתה אומר שזה טיפשות כל אחד והדרך שלו.
אני אומר שזה טיפשות כי אתה יכול להגיע לתוצאות מאוד מאוד דומות בפחות זמן אין לך מה להשקיע 3 שנים הצבא לא דורש כזאת רמת כושר מטורפת.
אתה יכול שנה קודם להתחיל, להגיע לכושר שאתה מסוגל לרוץ 20 ק"מ, 30-40 מתח גם, וכו'.
אם תתחיל מוקדם יותר זה כבר לא מביא לך תועלת, ההפך עדיף להמשיך עם הכוח ותגיע לצבא עם בסיס כוח גדול יותר וגם יהיה לך יותר קל להסתגל לסיבולת.
אבל אם זה מה שעושה לך טוב שתהנה, אתה יכול לשלב אימון קרוספיט פעם בשבוע במקום.
קרא למעלה מה זה קרוספיט.
נעל מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 20:29   #8
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

חשבת פעם לעשות קרוספיט?
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 21:58   #9
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
חשבת פעם לעשות קרוספיט?
שזה??

חח אני מרגיש בור כרגע...
ישן 06-10-09, 00:26   #10
jonathan
מנהל מקצועי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max90kg צפה בהודעה
חשבת פעם לעשות קרוספיט?
+1
לפי המטרות שלך,אתה מאוד תאהב את הסטייל אימונים הזה ואיך שזה ישפיע על הגוף שלך מבחינת הפיתוח גוף ,וגם מבחינת הכושר.
ממליץ!
jonathan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-09, 02:33   #11
mr.Kosher
חבר מתחיל

תשמע עדיף לך להתאמן בתוכנית ab 4 פעמים בשבוע ותכניס ריצות פעמיים בשבוע והתוצאות יהיו מאוד טובות יש לך עוד שנתיים וקצת עד לגיבושים לסיירות אז אין לך מה למהר תתאמן שנתיים בחדר כושר ואז תכנס לכושר קרבי.
ודרך אגב מה הגובה שלך ?
mr.Kosher מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 22:15   #12
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

קרוספיט זאת תוכנית לשיפור כושר כללי
http://www.crossfit.com/
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 23:45   #13
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

יפה שאתה רוצה להגיע גבוהה בצבא אבל זו לא הדרך להשיג כושר...

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 05-10-09, 23:46   #14
haim15
סמל מין

לא נראלי שאני צריך לשלב אימון קרוספיט כי אני עובד בקבוצה ולא לבד... על עניין מתי להתחיל ולמה אני לא רוצה להתווכח על זה ועניין הכושר הכי פחות מדאיג אותי, אני פשוט אוהב את זה וגם יש המון דברים שאני לומד מהקבוצה.. בסוף כל אימון יש לנו שיחה שלאו דווקא קשורה לצבא.

בקיצור אני נהנה שם מאוד ואני יודע שאין סיכוי שאני יפסיק עם זה ובעוד חודשיים בערך אני יוסיף עוד יום לחדר כושר ככה שזה יצא 3 ימים ואני יוכל להפיק תוצאות יותר טובות.
ישן 06-10-09, 03:06   #15
jonathan
מנהל מקצועי

אני מהמר הוא 175-177 סנטימטר
ישן 06-10-09, 04:00   #16
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ההצעות אומנם במטרה לעזור אבל הבחור החליט ולא תזיזו אותו. יש יתרונות מאוד טובים בלהתאמן בקבוצה ועם מאמן ששום אימון יעיל ככל שיהיה לא יוכל לתת. מעבר לכך לא יודע כמה מכאן חוו גיבושים בצבא, אבל צריך לבוא מוכן מאוד מנטלית בעיקר וראיתי בגיבושים הרי אדם ואנשים עם כושר פסיכי בדר"כ מה שקורה או שהם בשוק שהם תוך שניה מתעייפים (כי ככה זה בגיבושים לא משנה מה הכושר שלך אתה תהיה גמור ורק אז מתחיל הגיבוש) והם פורשים כי הם חלשים מנטלית, או שהם מנסים להשוויץ בכושר שלהם ולא רואים שומדבר חוצמזה ולא עוברים את הגיבוש כי הם אגואיסטים.

לדעתי אפשר באמת להתחיל עם fbw פעמיים בשבוע ולראות אם אפשר להוסיף עוד אימון לאחר מכן. באיזה ימים האימוני אחרי?

לגבי כל החבר'ה של אחרי הם בדר"כ פשוט מגיעים תמיד ליח' מובחרות אם לא להכי טובות אז לטובות מאוד, אין אפס הדברים האלה משפיעים.
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 06-10-09, 12:18   #17
haim15
סמל מין

הגובה שלי הוא 177-178------> הערכה טובה ג'ונתן.

רגע ג'ונתן אתה ממליץ לעשות את הקרוספיט בתור האימוני משקולות? חחח אני פשוט לא הבנתי חשבתי שהתכוונת במקום הכושר קרבי... תראה לא קראתי על התוכנית רק ריפרפתי כזה 2-3 דק' אני יקרא אותה ונראה.

Scylla צודק אני כבר החלטתי ולא תצליחו לשנות את דעתי, ולגבי הגיבושים לא מעט אמרו לי את זה שלא משנה כמה הר אדם תהיה או איזה כושר יהיה לך זה רק מרכיב אחד כל השאר זה מנטליות חזקה ואם אין לך את זה רוב הסיכויים שתיפול מוקדם, ישלי חבר שהיה בגיבוש לא מזמן קיצר הוא סיפר לי שהוא בא עם כושר לא הכי טוב אבל עדיין רמה בינונית של כושר והוא נתן את כל כולו ממש והיה עוד אחד שהוא כביכול היה ה"מצטיין" אחד אגואיסט שראה את חבר שלי נופל ונופל כמה פעמים ופשוט המשיך ולא הסתכל אחורה והיה אחד שהיה קרנף רציני והוא עצר ועזר לחבר שלי לסיים את הגיבוש ובסוף חבר שלי הקיא את השנמה שלו מרוב המאמץ הקשה שהוא עבר ונחשו מה בסוף חבר שלי וזה שעזר לו עברו את הגיבוש ואילו ה"מצטיין" לא עבר אז ככה שלא מספיק להיות חיית אדם צריך להיות גם בנאדם.

לגבי האימונים כנראה שאני יעשה FBW של פעמיים-3 בשבוע או שאני ילך על קרוספיט אני צריך עוד לבדוק את זה.
ישן 06-10-09, 17:03   #18
jonathan
מנהל מקצועי

מה שאני מציע לך זה לעשות 3 אימוני קרוספיט 3 פעמים בשבוע ואימון נפח(דופק 70% במשך שעה שעה וחצי).
כמובן שאתה צריך לאכול הרבה(יותר ממה שעכשיו עולה לך בראש..)
או שתעשה fbw ופעמיים ריצה(אימון ספרינטים אחד ואימון נפח אחד)

לפני שאתה ניגש לאחת מההצעות האלו,הייתי ממליץ לבדוק את הכושר שלך ולעדכן אותי כי אם הכושר שלך לא טוב אז צריך להתחיל עם משהו יותר קליל,מה שאמרתי מתאים לאחד עם כושר בינוני+.
ישן 06-10-09, 22:52   #19
haim15
סמל מין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
מה שאני מציע לך זה לעשות 3 אימוני קרוספיט 3 פעמים בשבוע ואימון נפח(דופק 70% במשך שעה שעה וחצי).
כמובן שאתה צריך לאכול הרבה(יותר ממה שעכשיו עולה לך בראש..)
או שתעשה fbw ופעמיים ריצה(אימון ספרינטים אחד ואימון נפח אחד)

לפני שאתה ניגש לאחת מההצעות האלו,הייתי ממליץ לבדוק את הכושר שלך ולעדכן אותי כי אם הכושר שלך לא טוב אז צריך להתחיל עם משהו יותר קליל,מה שאמרתי מתאים לאחד עם כושר בינוני+.
תראה ריצות אני לא מתכוון לשלב מכיוון שאני עושה כושר קרבי פעמיים בשבוע שזה אירובי-אנאירובי ככה שאני מסודר מבחינת ריצות וכל מה שקשור לזה.
אני מגדיר את הכושר שלי לטוב מאוד לא מצויין אבל באמת (לא רוצה להשוויץ או משהו) אבל הוא טוב מאוד אני יכול לרוץ 10 ק"מ ואני יודע שאין הרבה בגילי שיכולים לעשות את זה ככה שאני מגדיר את עצמי בכושר טוב מאוד.
נראלי אני ילך על קרוספיט 3 פעמים בשבוע+כושר קרבי (פעמיים בשבוע) ונראלי שאני יצליח להתמודד עם זה היטב אני ינסה ועם אני יראה שזה קשה אני יוריד מהעצימות או מהנפח.

ישלי בקשה אפשר קישור לקרוספיט בעברית כי האנגלית שלי לא הכי טובה למרות שהבנתי את הרוב אני רק רוצה להעמיק בה קצת, אם אין אז מי שיכול לעזור לי בעניין יבורך
ישן 07-10-09, 17:14   #20
DanD
חבר פעיל

עוסק ב:: כדורגל
חדר כושר: מתאמן בבית

גם אני נמצא היום באותה בעיה..
היום יש אימון של אחריי ואני צריך לעשות אימון משקולות..
אני בדילמה רצח
DanD מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה