|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() תראו זה ישמע לכם דפוק , אבל תאמת קראתי הכל , לא יודע מצד אחד המוח אומר שזה חרתא מצד שני יש מצב
הוא אומר דברים ממש מעניינים , מצד שני למה לו לפרסם את זה חרתא או לא לפני שאתם שופטים תקראו אם לא הכל לפחות חצי http://www.johntitor.com/ יש גם שאלה שם בהתחלה ששואלים אותו למה לנו להאמין לך הוא עונה שאין לו טעם בלשקר והוא לא מצפה שנאמין לו כי זה באמת נשמע מוזר ולא הגיוני למוח האנושי שלנו אבל מצד שני הוא לא מוכר פה שום דבר ואין לו טעם לשקר בכל מקרה הוא אומר אני בא פה לספר מה יהיה ואיך החיים ב2036 לעומת עכשיו עוד בקצרה הוא אומר שתיהיה מלחמה סופנית ב2015 שתהרוג יותר מ3 מיליארד אנשים (אם זה נכון או לא נדע עוד8 שנים בכל מקרה אם זה נכון אני מאמין שרובם ערבים מוסלמים - האיסלם הקיצוני וכל החמולה האסיאתית אפריקאית) הנושא ממש מעניין דרך אגב מי שרוצה לדעת יותר על מסע בזמן יש עכשיו 3 כתבות ב YNET במגזין גליללו שם תסתכלו טוב יש כמה הסברים אפשריים למסע בזמן אחד מהם דרך החור השחור הגעתי לאתר דרך אחת התגובות... ואל תיהיו עצלנים למרות שזה באנגלית זו אנגלית של כיתה ח' המשכתי לקרוא קצת הווא מתחמק מהרבה דברים , נראה לי זה דיי חרתא ... אולי נדע ב2015 :|? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() אחי! אין ואני חוזר אין דבר כזה מסע בזמן! ,
לא ניכנסתי לקרוא אבל אני אומר לך שהכותב מושפע מסדרות מדע בידיוני כמו גולשים בזמן. ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחח
יש מצב לך תדע :\ הוא אומר ב2012 תיהיה מלחמת אזרחים בארה"ב אז נדע עוד 5 שנים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח תמשיך לאכול סרטים אחי
עלק אין לו טעם לשקר |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
הושעה
|
![]() מחר אני אלך לבית ספר... מוהאהאהא!
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() לא אמרתי שאני מאמין לו
אמרתי שיש מצב למה לא בכל מקרה עוד כמה שנים נדע אם זה חרתא או לא אני גם בררן בשטויות האלה אבל תאחלס זה מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חרא של שור.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא אמר שלאחר 2004 לא תתקיים עוד אולימפידה. ב-2008 נדע אם זה נכון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() הוא נעלם במרץ 2001 מעניין למה הוא לא אמר שום דבר על ה9.11
אנשים אומרים שהוא הביא רמזים לדעתי בולשיט טוב נראה לי חרתא הוא אמר שתיהיה מלחמת אזרחים ב2005 בארה"ב וזה יתחיל להיות עם נשק חם ב2008 אנשים סבורים שזה האנשים שבעד ונגד לצאת מעירק מה שכן עכשיו ארה"ב עושה מבצע אחרון בעירק עוברים בית בית ואם יהיו מלא נפגעים נראה לי שהחזיונות שלו יתממשו כי המצב שם ממש רגיש נחייה ונראה בקיצור 90% זה חרתא אבל זה עדיין מעניין |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
זה נקרא תקווה, אולי התקווה של הבנאדם הזה היא שנצליח יום אחד לעשות מסע בזמן, אבל לצערו זה ישאר בגדר תקווה ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא היה לי כח לקורא, הוא אומר שהוא מטייל בזמן או משהו ?
![]() |
#12 | |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() ציטוט:
אי אפשר כ"F הרבה בני אדם עד 2015 וזה נשמע מצוץ מהאצבע כמו סיינטולוגיה
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל