|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להשיג תחבושות לברכיים בשביל לשמור עליהם בזמן הסקוואט. לפי מה שהבנתי יש תחבושות קלות ותחבושות כבדות. ואני צריך את הקלות כי אני לא רוצה שהתחבושת תעזור לי עם המשקל אלה שרק תשמור לי על הברך. השאלה שלי היא איפה אני משיג את התחבושות הקלות? ואיך בדיוק משתמשים בהם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב, שאני רושם תחבושות אני מתכוון לרצועות האלה ששמים על הברכיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תחבושות ברכיים זה בדרך כלל לסקוואטים כבדים (220+), כשהשרירים יכולים להתמודד עם יותר עומס מהמפרקים
אם אין לך בעיות ברכיים אין סיבה לשים תחבושות, ואם כן הייתי מסתכל קודם על בעיות טכניקה לפני תחבושות.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לי יש היסטוריה של בעיות ברכיים והייתה תקופה שבה השתמשתי בתחבושות אלסטיות רגילות כדי לעטוף ברכיים ועד משקלי סקוואט לא רעים בכלל זה עזר לי,צריך גם לדעת איך לעטוף את הרגל.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() קשה להסביר בכתב,אני משוכנע שאם תחפש תמצא ביו טיוב ,אני אנסה למצוא לך .
![]() |
#7 |
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-SATSZblIc0
זאת שיטה אחת אבל לא כל רצועה תאפשר לך את זה.
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי אני אנסה את זה עם תחבושת אלסטית
|
![]() |
![]() |