|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נכנסתי לאתר המתחרה גלשתי קצת וזה, ורציתי לראות את הכתבה שהייתה על קובי עזרא אם מישהו יכול לעלות לי בבקשה?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() העלתי לראפידשר
http://rapidshare.com/files/16973480/clip.wmv |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() או בפליקסים לנוחויותכם
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1328633 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() חחח איזה ישן זה.. עלק דוקטור קובי זרע....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() טוב אני אישית לא אפתח את הנושא של הסייקלים כאן אבל יש כמה דברים שאני חושב על הכתבה הזאת..
אני לא נגד סייקלים אני מאמין שאם בן אדם בוחר בדרך הזו והוא מרגיש שהוא מספיק מקצוען כדי לשרוד בה אז שיהיה לו בהצלחה אני לא חושב שאנשים שעל סייקלים נותנים פחות השקעה ופחות מאמץ ממי שמתאמן בחדר כושר בצורא טבעית. האופן שבו האנשים הללו מסכנים את הגוף שלהם והבריאות בישביל המטרה זה אצלי אפילו די מעורר מוטיבציה.. פה בכתבה קובי לפי דעתי נפל כי הוא רק חשב על הרווח כניראה להציע לבן אדם שאתה לא מכיר ככה סתם סייקל בלי לחשוב מי הוא או מה הוא זאת טעות חמורה ![]() חחחחח לסיכום יש לנו מדינת משטרה אנשים וכל אחד יכול להיות שוטר היום תחשבו 1000 פעם לפני שאתם פותחים תפה ליד מישהו מניסיון...:glare: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלק גדול מהארץ הזאת בוגדים מלשנים שטינקרים פחדנים עלובים שפנים בוגדניים אי אפשר לדעת מי ילשין אי אפשר לדעת את מי ישברו בחקירה אי אפשר לדעת מי ידפוק את מי אי אפשר לדעת מי זה מי בכלל תסתמו את הפה ואם אתם לא מדברים עם מישהו שאתם סומכים עליו ב101 אחוז אל תגידו שום דבר מפליל שום דבר אפילו מהדברים הקטנים ביותר!
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() לא רק זה, מראים בכתבה שהוא אמר לו ניקח פרימו ואוקסנדרולון ובסוף שלח אותו לקנות סוסטנון. יענו ניסה לעבוד עליו שיחשוב שעם חומרים עדינים יהיה לו תוצאות גבוהות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() תגידו מה בסוף קרה? לא עשו לו שום דבר??
הרי עלו עליו שהוא התחזה וגם מכר חומרים לא חוקיים.. והאתר שלו עומד עד היום על תילו והוא אף ממשיך להצליח ואנשים באים אליו. ולא רק שזה היה בעובדה עם אילנה דיין זה היה גם בחדשות. אני מניח שמי שהולך אליו אם היה יודע על זה לא היה הולך אליו יותר. בן אדם שמוכן לשקר בשביל כסף, יכול להיות שגם לא יהיה אכפת לו לגרום לגוף שלך נזק בשביל כסף.
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא סובל אנשים שכותבים בכותרת" כנסו" או.. כ"כולם להיכנס"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|