|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי סריוס מאס (בננה), אני מערבב את זה עם שייקר.
היום פעם ראשונה שהכנתי, וערבבתי הרבה זמן וחזק, ונשארו מלא מלא גרגיריים (זה לא גושים, מין גרגירים), השאלה, למה זה? ואם זה רע ויכול לעשות נזק או משהו? תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 1,577
גיל:: 16
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() תוסיף אותי למסן אני יעזור לך
lironpinto@liron.co.il |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אף פעם לא ניסיתי אבקת חלבון
אבל אתה יכול לנסות לשים את האבקה בכלי ולשפוך קצת מים רותחים מהקומקום ולערבב שלא ישארו גרגירים, ואז להוסיף חלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פעם אחת יצא לך לאכול שוקולית בצורת אבקה?!.
אני בכל אופן ניסיתי,ואני עדיין חי!. אותו דבר..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |