ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-08-09, 19:21   #1
orenvfx
חבר מתחיל

ברירת מחדל בעיה מטרידה..מה דעתכם?

בעייה מטרידה..מה דעתכם

היי לכולם אני בחור בן 29 בריא בדרך כלל רקע כללי בריא בדרך כלל לא עוסק בפעילות גופנית רזה (לא אנרוקסי) מעשן סיגריות בעייתי היא כזו..זה התחיל מזמן כאשר אני מבצע פעילות גופנית אירובית בסיסית (מדרגות, ריצה, יחסי מין,) אז אין לי שום בעיה ומרגיש טוב מאוד! הבעיה מתחילה כאשר אני עושה פעילות עם משקולות לדוגמא ניסיתי להתאמן עם משקולת עם משקל אפסי של קילו אפילו (תרגיל כתפיים) אז אני מרגיש הרגשה מוזרה של עירפול הרגשה של כאילו שיכרות ללא אלכוהול שחולפת כעבור שעה, זה כאילו מגיע מהצואר לכיון הראש..ממש הרגשת עירפול כללית בעיניים אפילו שלא קרעתי את עצמי עם המשקולות הקטנות. אני מציין שהתופעה לא מופיעה בפעולות כגון מדרגות ריצה או כל פעילות שמעלה את הדופק.. רק בנוגע למשקולות. מישהו מכיר תופעה דומה או ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש
orenvfx מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 19:31   #2
sami04
חבר פעיל

אימוני משקולות הן אנאירובי, אימוני ריצה ושאר הדברים שציינת הם אימוני אירובי.

יכול להיות שהגוף שלך, למרות המשקל הקל לא רגיל לדברים כאלה. אני לא יכול לשים את האצבע על זה, אבל המלצתי לך היא ללכת אל רופא משפחה שיפנה אותך לבדיקות דם ושאר הדברים שיכולים להצביע על הבעיה.
sami04 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 20:32   #3
HugoBoss
חבר פעיל

יכול להיות שזה בגלל שהגוף שלך לא רגיל להתאמץ.. יכול להיות שזה יעבור חח אין פה רופאים או משהו שיגידו לך מה זה
HugoBoss מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-08-09, 20:56   #4
JAGA_JAGA
חבר פעיל

הסמל האישי שלJAGA_JAGA

קודם כל לך תדבק אצל רופא.... ודבר שני ממליץ לך להוריד בצדירות של העישון אני משוכנע שזה אחד מהגורמים.....
ישן 23-08-09, 22:26   #5
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orenvfx צפה בהודעה
בעייה מטרידה..מה דעתכם

היי לכולם אני בחור בן 29 בריא בדרך כלל רקע כללי בריא בדרך כלל לא עוסק בפעילות גופנית רזה (לא אנרוקסי) מעשן סיגריות בעייתי היא כזו..זה התחיל מזמן כאשר אני מבצע פעילות גופנית אירובית בסיסית (מדרגות, ריצה, יחסי מין,) אז אין לי שום בעיה ומרגיש טוב מאוד! הבעיה מתחילה כאשר אני עושה פעילות עם משקולות לדוגמא ניסיתי להתאמן עם משקולת עם משקל אפסי של קילו אפילו (תרגיל כתפיים) אז אני מרגיש הרגשה מוזרה של עירפול הרגשה של כאילו שיכרות ללא אלכוהול שחולפת כעבור שעה, זה כאילו מגיע מהצואר לכיון הראש..ממש הרגשת עירפול כללית בעיניים אפילו שלא קרעתי את עצמי עם המשקולות הקטנות. אני מציין שהתופעה לא מופיעה בפעולות כגון מדרגות ריצה או כל פעילות שמעלה את הדופק.. רק בנוגע למשקולות. מישהו מכיר תופעה דומה או ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש
קרה לי אותו דבר, זה נקרא כמעט להתעלף , באימון הראשון שלי ששקלתי 53 קילו .
באמצע הסט השני שלי ביד קידמית פתאום התערפל לי הכל , זיעה קרה, לחץ דם נמוך ...
כמעט עילפון .

צריך לתת לגוף להתרגל למאמץ , זה עובר אחרי פעם פעמיים .
אם לא עובר לך לרופא .
תגובה