|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אוקיי תמונה לפני שבועים שאהבתי אני יעלה תמונות ברורות באיכות טובה בהמשך האימונים וההתקדמות
עם אתם יכולים לשער היקף יד לפי התמונה אשמח, כי אני לא מודד אז לא יודע. ![]() נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 18-08-09 בשעה 03:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה טוב אחי רוצה להכיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() כן לא גודלות
אבל אני לא חושב שיש חוסר פורפרציה הכל נראה מאוזן לא? .. סבבה אבל מציק לי אנשים שמביאים ביקורת תעלה תמונות שלך לפני שאתה מדבר כי לא העלת ליצן. נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 03:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() מזה השטויות האלה שאתם מדברים, אחלה גוף ולזה שכתב משהו על השואה שיוריד לעצמו כאפת שטות
ואני משער שהיד 32-33 ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
33 גם לא 34 אני כמעט בטוח וצילמתי את יד שמאל לא את יד ימין יד ימין אצלי יתר גדולה משאמל ב 1ס"מ.. אבל בכל זאת.. לא שמתי לב בכל מקרה זין נמאס לי מהידיים האלה לא רוצות לגדול אבל מצד שני אומרים שהכל בפורפרציה פה אני מבולבל ועצבני ד.א התמונה ישנה לפני שבועיים וחצי או שלו ששבועות אבל לא מאמין שיש שינוי בפרק זמן כזה בגוף אז.. זה המצב מה לעשות... נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 04:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא נעים לי לשאול אבל אתה מאמן ידיים?
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משהו נראה מוזר בתמונה הזאת..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() גנטיקה מזאוס ?
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() 37 זה לא אחי..
לדעתי זה 34 כן אתה טועה בכל מקרה י שלך ביקורת לגוף בכללי חוץ מההיקף? ........אחי לא לכ מי שחטוב ואסטתי יש לו גנטיקה טובה. זה לא קשור לזה המבנה שלי טוב עם אני יוסיף עוד 10קילו שריר זה יראה פצצה השאלה היא איך ![]() אוכל אוכל אוכל ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ידיים לכיוון ה34+ אחי 32-33 זה בטח לא
דווקא לי נראה שיש פרופורציה פשוט חסרה מאסה לדעתי בכל מקרה רואים חזה טוב מה הנתונים שלך עכשיו?
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אחי גם לפי מה שהבנתי אתה מתאמן שנה +
אתה חייב להתחיל לטחון אוכל גם עם זה מאסה מלוכלכת תמאןי לי אני אומר לטובתך ולהתחיל לשנות משהו בתוכנית אימונים שלך אני יכול לעזור לך עם אתה רוצה כי המאמן שלי שיודע על מה הוא מדבר הסביר לי איך מאמנים בייספס כמו שצריך ומאז טפו טפו טפו הוא גודל סוף סוף אתה עובד בייספס בסיבינציה?
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() אני יודע שאני מתקדם וגודל עם הזמן אנשים מעירים לי ואומרים לי את זה במכון ובמציאות
אומרים לי יפה איך גדלת הרתחבת וכו" אני לא סתם אומר. אני עולה ומתקדם אבל לאט ונקי אן מה לעשות. ואני עובד בייספס ויש פיק אחי פשוט בפזוה הזאת לא יצא . ד.א איך הכתפיים? אף אחד לא אמר עליהם כלום. נערך לאחרונה על ידי The-Two, 18-08-09 בשעה 11:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עם אתה לא רוצה לא צריך כמה קלוריות אתה מכניס ביום?
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אן לי ממש ספירה עם אני לא עולה במשקל כל חודש אני מוסיף יותר חח. ד.א אחי איך הכתפיים ובנוגע שאמרת שהיד 34+ עם אני שואל אותך אתה שם כסף על זה כאילו אתה ממש בטוח?.. קודם כל אני כמעט בטוח שזה 34 או אפילו יותר. אף אחד פה לא דיבר על האסטתיקה מבנה גוף גנטיקה וכו". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הכתפיים טובות מאוד הרבה יותר מהידיים
סה''כ יש לך מבנה טוב מאוד ביד..אתה די חטוב ואסטטי אבל חסרה עוד הרבה הרבה מאסה רואים שהעובי של הגוף שלך חלש אני לא מסכים עם זה שהידיים שלך כל כך חלשות הגב שלך לדעתי יותר חלש מהידיים מה המצב של הרגליים? ושוב אני שואל אתה עובד בייספס בסיבינציה? והיד שלך בערך 34+ אני חותם על זה
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל הגוף גדל זה הכל הולך אצלי ככה אומנם לוקח לי זמן אבל זה נקי מאוד הגוף שלי אף פעם לא נטה לצבור שומן וזה התוצאה אני נשאר חטוב במאסה. ואני לא ממש עושה מאסה המטרה שלי לא לעלות בשומן אלה בשריר. ואני אוכל עכשיו מספיק תאמין לי אני בודק הכל. אני מקווה שאני יתקדם בכל מקרה תוד הרבה ויש לי פיק בבייספס אחי אני לא סתם אומר לך סתכל על תמונות קודמת ב the-one. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
אבל היד קטנה מ34 סמ תנסה להסתכל רק על היד ולא על הכתף שמתחילה די למטה יחסית חח |
|
![]() |
![]() |