|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קצת רקע, לפני כשנה התחלתי להתאמן כשלוש פעמים בשבוע. היו לי הפסקות מצטברות פה ושם שהצטברו לכחודשיים ללא אימונים.
כרגע אני מתאמן באופן סדיר, מנסה לאכול כמה שיותר - שזה כולל כ- 5 ארוחות ביום + גיינר של צ'מפיון מאס. לפני שנכנסתי למכון כושר שקלתי כ-58 קילו (אני מטר 80), כיום אחרי שנה אימונים אני כבר חודשיים תקוע על משקל 70, לא יורד ולא עולה. המטרה שלי היא לא לצבור מסה יותר מידי למרות שאני חטוב יחסית, אלא להתרחב טיפה ועדיין לשמור על סוג של חיטוב. (עדיין אני אוכל הרבה, ועדיין שומר על חיטוב) התוכנית שעליה אני עובד כבר חודשיים ימים היא AB, משקל קבוע 80% יכולות בכל התרגילים. על איזו תוכנית אתם ממליצים לי כרגע? אני מנסה לגוון בכמה שיותר תרגילים, אבל כמה עוד אפשר... מודה לכם על העזרה. צירפתי תמונה (מצטער שאין עדכנית, ובלי חולצה) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תתחיל לאכול יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אתה לא יכול להתרחב ולשמור על החיטוב, אל תתעסק בשטויות, תעלה במסה (בשביל זה תאכל יותר) ולאחר מכן תעשה חיטוב.
ותביא לפה את התוכנית שלך, ומה זאת אומרת 80% יכולות? אתה לוקח 80% מהמשקל המקסימלי שאתה יכול לקחת לrm שאתה עובד איתו? אם כן אז זה טיפשי, אתה בתור מתאמן מתחיל צריך לפחות להביא אימון אחד בשבוע שבו תגיע לכשל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() זו התוכנית שלי...
A דחיקת חזה 4 סטים 11 - 10 - 10 - 8 (חזרות) דחיקת חזה עליון חופשי 45 מעלות, 4 סטים 11 - 10 - 10 - 9 פרפר 4 סטים 11 - 10 - 10 - 9 כתפיים, דחיקה במכונה - 3 סטים 10 - 10 - 10 הרמת כתפיים לצדדים 4 סטים 10 - 9 - 9 - 8 הרמת כתפיים לפנים 4 סטים 10 - 9 - 9 - 8 יד אחורית משקולות חופשי. שכיבות 5 סטים של מקסימום מכונה +מקבילים שאני עושה. B - בטן גם 3 תרגילים של 4 סטים כל תרגיל, בכל אימון. גב - פול עליון 4 סטים 10 - 9 - 9 - 8 חתירה 4 סטים 10 - 9 - 9 - 8 מתח - 5 סטים של מקסימום יד קדמית משקולות חופשי - 4 סטים 11 - 10 - 10 - 9 מוט w - גם 4 סטים - 11 -10 - 10 - 9 משקולות חופשי (פטישים) 4 סטים 10 - 10 - 10 - 10 כמובן שאני מוסיף פה ושם עוד תרגילים, כדי לנסות ולגוון כמה שיותר. רגליים אני מתאמן במכשיר הרגיל אחת לשבועיים, מכיוון שאני משחק הרבה כדורגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תוכנית גרועה מאוד גם יותר מדי סטים וגם אין לך תרגילים מורכבים וגם אתה לא מאמן רגליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בחזה תוריד את הפרפר
בכתפיים תעשה 4 סטים של מילטרי פרס או לחיצת כתפיים עם משקולות יד אחורית תעשה 3 סטים בגב תעשה 7-8 סטים ותוריד את הפולי עליון ואת החתירה ותעשה רק מתח ובנט אובר ביד קדמית תעשה 3 סטים איזה תרגיל זבא לך ברגליים תעשה גם 7-8 סטים ותעשה סקוואט |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() ששון תודה! , אני אכן ישפצר את התוכנית!
|
![]() |
![]() |