|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה אני עובר לfbw בגלל עבודה אין זמן
אז ככה אין לי שמץ בתוכניות הזאת חפשתי על זה מידע לא מצאתי כלום מצאתי כמה תוכניות בחיפוש אבל אף אחת לא היתה מתאימה לי בגלל מגבלות פציעה אז אני מבקש שתתקנו את זאת אם צריך תודה קפיקפת מרפקים אם מוט w סט אחד 8 חזרות לחיצה צרפתית 2 סט אחד 10 חזרות לחיצת חזה אם דאמבלים 3 סטים של 12,10,8 פולי עליון אחיזה רחבה [ לא יכול לעשות מטח בגלל פציעה ] שלושה סטים של 12-10-8 סקואט 3 סט אחד של 10-8-6 לחיצת כתפיים סט אחד של 10-8-6 דדליפט סט אחד של 10-8-6 לחיצת תאומים 2 סטים של 12 טוב סליחה על הבורות לגבי התוכניות הזאת נקווה שתעזרו מהר כי אני רוצה לעבור אלייה כמה שיותר מהר תודה רבה חברה ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() זאת גרסה מקוצרת לתוכנית fbw. אני כרגע מתאמן בתוכנית fbw ואני פשוט עושה 4 סטים לשריר גדול ו-2 לקטן ומתקדם יפה.
הנה התוכנית שלי לדוגמא (לדעתי התוכנית טובה כי כמו שאמרתי אני מתקדם יפה והיא תוכנית מקוצרת ויחסית פשוטה) בנץ' פרס - 4x6 מתח - 1x8 בנט אובר - 3x6 לחיצת כתפיים עם דאמבלים - 2x8 כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו - 2x6 מקבילים ליד אחורית עם משקל - 2x8 סקוואט - 3x10 נערך לאחרונה על ידי Max90kg, 08-06-09 בשעה 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מקס , כתפיים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התבלבלתי כתבתי לחיצת חזה עם דאמבלים במקום לחיצת כתפיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לחיצת חזה אם דאמבלים - 4x6
פולי עליון - 1x8 בנט אובר - 3x6 לחיצת כתפיים עם דאמבלים - 2x8 כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו - 2x6 לחיצה צרפתית - 2x8 סקוואט - 3x10 שיניתי כמה תרגילים בגלל מגבלות 1.אם מוט לחיצת חזה ממש אני מרגיש תשברים ואני מפחד 2. מטח היידים עדיין חלשות לא יכול לעשות יותר מ2 חזרות בנתיים ותודה רבה אחי תגיד לי אם זה טוב
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה טוב
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |