|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
כללי:: מתאמן חדש
עוסק ב:: סטודנט
|
![]() שלום לכולם,
שמי ליאב, 25 מר"ג באשכול הקודם לא הצלחתי להבין מהם הערכים שביקשו ממני... לאחר הבנה, בדקתי ולהן הנתונים: במשך שנה ורבע התאמנתי בתוכניות חיטוב (לא הבנתי בבניית תוכנית). שקלתי 87 קילו לפני שנה ורבע (הייתי שמן), לאחר 4 חודשים ירדתי ל-63 (גם המשקל הנוכחי). לפני שבועיים התחלתי תוכנית מסה חדשה, ואני מעוניין לעלות במסת השריר. לגבי התזונה, פירטתי באשכול הקודם (אם אתבקש, אפרט שוב) יש לי שני תפריטים עיקריים שאני מגוון (כדי ליצור עניין בארוחות). bmr - 1633 קלוריות הנתונים ללא סוגריים - יום ללא אימון / עם סוגריים - יום אימון תפריט 1: קלוריות: 1667 (1840) חלבון: 59.2 גרם (83.6) שומן: 53.4 גרם (55.6) פחמימות: 235.1 גרם (246.2) כולסטרול: 96 מ"ג (131.2) סיבים תזונתיים: 6.8 גרם (7.2) תפריט 2: קלוריות: 2237 (2407) חלבון: 114.7 גרם (139.1) שומן 78.7 גרם (80.9) פחמימות: 264.9 גרם (276) כולסטרול: 465.3 מ"ג (500.5) סיבים תזונתיים: 8.7 גרם (9.5) הייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על הנתונים האלה ביום אימון, אני שותה ישר אחרי 30 גרם אבקת מי גבינה (חלבון) + חטיף אנרגיה או פרי האם מומלץ להוסיף קריאטין? המטרה: עלייה במסת שריר וכוח (אני תקוע על אותו משקל באימון חזה כבר 3 שבועות). האם אתם ממליצים על תוספי מזון נוספים לאבקת חלבון? אגב, משתמש באבקה (Optimali Whey Protein) שניקנתה כמובן מהחנות של האתר. תודה לכל העוזרים והמכוונים. כמו שציינתי, אם יש צורך שהעלה את התפריטים, רק תאמרו. מתאמן 4 פעמים בשבוע: A1 - סופר סט B1 - ללא סופר סט A2 - ללא סופר סט B2 - סופר סט |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() חוץ משהתכנית שלך abלא הבנתי כלום. אתה עושה את כל הסטים באימון a1 סופר סטים?????
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
כן. A1 - כל האימון בסופר סטים כנ"ל גם ל- B2 A2 - ללא סופר סטים בכלל כנ"ל גם ל- B1 A - חזה - גב - ידיים B - רגליים - כתפיים - ידיים ובטן משתלבת בכל האימונים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה לעלות במאסת שריר אז תמחק כליל את תפריט מספר 1 בכלל
לדעתי גם עם תפריט 2 אתה לא תעלה משהוא אבל אם לא תעלה אז תוסיף לו כמה מאות קלוריות בקיצור לדעתי תאכל לפחות 40x המשקל שלך (2500)
C:\DSC_000087KG נערך לאחרונה על ידי senate, 07-06-09 בשעה 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תפריט מסה לא עושים עם פחות מ2500 קלוריות ולא אכפת לי מה כולכם תגידו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני איתך
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני איתך
![]() תוסיף עוד קלוריות, עוד חלבונים. הbmr שרשמת שם זה לפני ההכפלה נכון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() כן... לפני...
אוקיי תודה על התגובות אם אני מוסיף עוד ארוחת ביניים בערך קלורי של בערך 400 קלוריות לתפריט 2, זה כבר יהיה טוב או שעדיין לא יספיק ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי לא עושים ככה אימונים, צריך לשלב סופרסטים, לא כל האימון הוא סופרסטים. אבל אני לא בטוח (תשאל את זה בפורום "אימונים")
ובטן זה גם שריר, לדעתי לא צריך יום אחרי יום. בכל אופן, תשאל את הדברים האלה ב"אימונים". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אין תועלת לסופרסטים,זה רק מעייף אותך יותר מהר.
תעשה אימונים רגילים בנפח נמוך עם עצימות גבוהה. |
![]() |
![]() |