|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מעניין אותי לדעת:
1) איזה ציוד יש לכם וכמה כל הסיפור עלה? 2) וכמה זמן אתם כבר מתאמנים במתכונת כזאת? 3) אתם רואים שיש שיפור כלשהו? דוגמא שלי: 1) הציוד שיש לי היא מטת משקולות מתכווננת ב-2 חלקים (מעמד למוט וספת משקולות) - שיפועים חיובים ושלילים. מוט אולימפי מתברג -20 ק"ג (מדוד) 2 מוטות מתברגים קטנים (2.5 ק"ג כל אחד). 4 משקולות של 10 ק"ג 4 משקולות של 5 ק"ג 4 משקולות של 2.5 ק"ג 4 משקולות של 1.25 ק"ג כל הציוד עלה לי בסביבות ה2000 ש"ח אחרי הנחה. בתכנון: 2 משקולות של 20 ק"ג כל אחת ומוט w מתברג. כרגע אני לא מתוקצב. בנוסף, יש לי גם הליכון שאני רץ עליו מדי פעם שאין לי כוח לרוץ בחוץ. 2)כמעט שבועיים. 3) כרגע אני מתחיל לאט ושנגיע למצב שהייתי בו קודם נתחיל לראות מה השתנה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש פעיל
|
![]() יחסית זה מספיק למישהו שמתאמן בבית, כמובן שהמכון עדיף . אין לך בתכנון לקנות כלוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() יש לך אחלה של ציוד
אתה רק צריך כלוב, ואיתי תעשה איזה קומבינה למקבילים |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() שלי:
כלוב ספסל מאסיבי בכל הזוויות מוט 220 מוט w 2 מוטות דאמבלים 270 קילו פלטות (כל המוטות והפלטות אולימפיות) חיפוי גומי לרצפה וזהו נראה לי.. אירגנתי גם מחשב עתיק כדי שינגן מוזיקה, מראה וכל הדברים הרגילים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 5 אלף בערך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אשכרה בנית לך חדר כושר
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני בחור טוב
עוסק ב:: לימודים
|
![]() למה אתם צרכים לקנות ציוד ועוד ב-2000 שקל עדיף לעשות מנוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gay lord
|
![]() גם אני מתאמן בבית ואני מתקדם יפה...
יש לי : ספה מוט אולימפי פולי(אני לא משתמש) ו93.5 קילו משקולות ואני מסתדר ואני מצליח לעשות סקוואט כמו שצריך למרות שאין לי כלוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() יש לי
ספה של לחיצת חזה משולב עם פראציר והדבר הזה להרמת ברכים ( שכחתי תשם) שני דאמבלים של 5 קילו שני דאבלים מתברגים מוט קצר , מוט ארוך 70 קילו הייתי מתאמן איזה שנה בבית , וכן ראיתי תוצאות יפות
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() ציוד
שתי דאמבלים של 5 קילו מתח זה הדברים היחידים שעלו כסף מוט ארוך משקולות למוט שאפשר להעמיס עליו מ5 קילו עד 75 קילו(תוצרת בית כמובן) דמבל של 15 קילו ספסל שטוח\שיפוע חיובי סטנד יציב וחזק שבצד אחד הוא לבנץ והספסל מתחבר עליו וצד שני למיליטרי וסקווט מוט קצר ועבה ששוקל 25 קילו ומשמש לחימום מקווה שלא שכחתי משהו חוץ מהמתח והזוג דמבלים של 5 ק"ג אבא שלי הכין את הכל,יש לו ידי זהב וציוד שעוזר בכל האילתורים האלו לא ממליץ כל כך לאחרים לנסות גם כי עבודה לא מקצועית יכולה להוביל לדברים לא נעימים(אף אחד לא רוצה שהסטנד יתפרק לו כשהוא באמצע בנץ פרס:-)) אם מישהו בכל זאת רוצה עזרה בלאלתר דברים כאלה אני מוכן לנסות להסביר מתאמן כבר 4 חודשים+ רציני כל הציוד נמצא בדשא בגינה,הכי נוח בינתיים יש שיפור לא רע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אם יש לך מקום בבית עדיף להשקיע כמה אלפים
מכון כל שנה זה בערך 2000 שקל ,לי לפחות, תוך 5 שנים זה כבר 10000 שקל משקולות לא נגמרות (זה לא מתקלקל) ואם פורשים אפשר תמיד למכור. גם הסיכוי שמוט יתעקם ויהרס או שמשהו ישבר נמוך יותר כי רק אדם אחד או שניים אולי משתמשים בזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למשל למרות שהמצב הכלכלי שלי טוב מאוד. אני קניתי לבד את הציוד לבית כי התחביב שלי ורק אני מתעסק בזה פה. חוץ מזה אני לא מוצ אלנכון לקנות משהו יותר יקר מזה, אני מסתדר יופי, אני יכול לבצע כ לתרגיל של משקולות חופשיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() שיגמר לי המוני בחדר כושר
אני מתכוון להביא ספה כלוב 150 קילו משקולות מוט w מוט 180
![]() |
#16 |
חבר פעיל