|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() A
חזה בנץ' 4x8 בנץ' שיפוע דמבלים 3x10 פרפר 2x10 מקבילים רחב 2x10 יד אחורית לחיצה צרפתית 3x8 פשיטה מאחורי הראש 2x8 פשיטה בפולי עליון 2x10 b גב מתח צר 3x6-8 פולי עליון רחב 3x8 מסור 3x10 חתירה אחיזה רחבה 3x8 יד קדמית ברכיאלים 2x10 פטישים 3x10 כפיפה בפולי תחתון 2x10 c כתפיים לחיצת כתפיים דמבלים 3x8 הרחקה לצדדים 3x10 הרחקה לצדדים בשכיבה כתף אחורית 2x10 רגליים לג פרס 3x10 יישור ברכיים 3x10 כפיפת ברכיים 3x10 תאומים 2x12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: "אוננות אינטלקטואלית"
|
![]() תוכנית לא רעה בכלל, אם לא קשה לך לעשות חזה ויד אחורית באותו יום כנ"ל לגבי גם ויד קדמית,
אני הייתי מחליף את הלג פרס בסקוואט ומוסיף גם איזה סט של דדליפט, זה בתנאי שאתה מספיק מבוגר... סה"כ אחלה תוכנית למתקדמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה פעם לג פרס פעם סקוואט פשוט שכחתי לרשום><
ואני לא מסתדר עם דדליפט התרגיל מכאיב לי בברכיים |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתם יכולים להגיד לבנאדם שהתוכנית הזאת טובה או לא ?
אתם לא יודעים בן כמה הוא , כמה זמן הוא מתאמן ומה המטרות שלו .. אם הבנאדם הזה הוא מתאמן יומיים בן 6 והמטרה שלו היא כוח ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
פה הוא לא כתב כלום חוץ מהתכנית עצמה אז זה קשת שונה בכל מקרה זאת תכנית דיי גרועה לכל אחד
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תכנית רעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ממש עוזר שאתם אומרים תכנית לא טובה
תעזרו לי לשפר אותה |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תהנה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
אם אתה לא מרגיש את הברכיים בתרגיל הזה זה בלתי אפשרי שתרגיש אותם בדדליפט אלא אם כן אתה עושה דדליפט בצורה ממש מטומטמת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אתה בכוונה מתעלם מהשאלות שלי?
האם התכנית שהוא הביא לי טובה? |
![]() |
![]() |