|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מה יותר מתאים בשבילי לדעתכם
Bill Starr 5x5 Linear Version או Bill Starr & Glenn Pendlay 5x5 Periodized Version? בתוכנית Bill Starr 5x5 Linear Version כתוב שהיא מתאימה למתאמנים "בינוניים" מבחינת ותק באימונים. כלומר מתאמנים בעלי נסיון של כמה חודשים עד שנה וחצי-שנתיים (שחוו התקדמות, לא כאלה שלא הצליחו להוסיף קילו למוט מהיום הראשון שלהם). ובתוכנית Bill Starr & Glenn Pendlay 5x5 Periodized Version כתוב שהיא מתאימה למתאמנים מתקדמים, וכשאני אומר מתקדמים אז אני מתכוון לכאלה שכבר מיצו את מרבית יכולתם לשפר את הכח, כאלה שכבר אין ביכולתם לבצע עליה פרוגרסיבית במשקלי העבודה על בסיס שבועי. אני לא יודע בדיוק איפה אני נמצא לפי שני ההסברים האלה.. אני באמצע של שתיהם ז"א עדיין אין לי בעיה לעלות משקלים בכל התרגילים משבוע לשבוע אבל זה לוקח הרבה זמן.. אני מתאמן 10 חודשים ואת התוצאות תוכלו לראות בתמונות בחתימה.. אז מה אתם אומרים?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה אמרת שאתה מתאמן שנה (דרך אגב תוצאות מרשימות), אני הייתי הולך על Bill Starr 5x5 Linear Version.....
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הראשונה.
אתה לא מוגדר וותיק עדיין. שאתה על אותו משקל חודשיים אז אולי.. אבל בלי להעליב 10 חודשי אימון זה כלום מבחינת וותק.. למרות שהצלחת יפה בזמן קצר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
|
![]() טוב תודה רבה לכם..
אני מתחיל את התוכנית הליניארית היום..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() התוכנית השניה היא יותר לכאלה שכבר לא יכולים לענות לינארית. לך תוכנית 5x5 תעזור יותר ויש כאלה שיגידו לך אפילו להתחיל מss
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() לפי המשקלי עבודה בחתימה נראה לי שss כבר לא תעבוד בשבילו (במידה והוא עושה את התרגילים בטכניקה נכונה בלי צ'יטינג).
![]() |
#7 |
|
![]() אני יודע ss במקרה שלי כבר לא רלוונטי אלי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: חייל..
עוסק ב:: סמים
חדר כושר: EXTREME
|
![]() רגע איך לעזעזל אתה מתאמן אותו זמן שאני מתאמן ואני חצי ממך o_ם
בנץ' פרס 115 קילו !? זה עצום! אנלא מבין בזה אבל הייתי חיב להגיב על זה התוצאות אני חשבתי שאתה מתאמן איזה 2-3 שנים...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() זה אינדיווידאלי..עם אני יגיד לך כמה זמן אני מתאמן וכמה אני דוחק בbench אתה תיצחק אלי.. הכל יחסי
|
![]() |
![]() |