|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לכלבה של חבר שלי נולדו 9 גורים... ככה שהוא מחפש למכור... האמא האסקית גזעית והאבא גזעי עם תעודות אם יש מעוניינים תגיבו ואני אתן פרטים שלו... יש לו גם תמונות ככה שאם אתם מתלבטים..
כדאי לכם יש כמה יפים.. לפי מה שהבנתי המחיר הוא בערך ואני מדגיש בערך 800 לאחד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא קצת אכזרי "למכור" גורים? כאילו מה, אתם פשוט לוקחים את הגורים מאמא שלהם ומוכרים אותם?
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחח עידן חחחחחחחחחחחחחח' אתה בדר"כ כלל בחור רציני אבל לפעמים אין יותר סטלן ממך ![]() כלבים כמה זמן חיים 13, 14 שנה בערך. מתי תביא אותם אם הם לא גורים, תיתן לאימא לגדל אותם עד גיל 5 ואז תיקח אותו? כשאתה מביא כלב אתה רוצה אותו צעיר ככל האפשר.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אתה לא מסכים איתי שזאת אכזריות לכלבים? בני האדם הפכו את הכלבים לרכוש. מה זה "אתה רוצה את הכלב צעיר ככל האפשר"? יש לו אמא, אמא שלו אמורה לטפל בו כל עוד הוא גור. אני לא מבין את זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עידן סתם שאלה... בן כמה אתה?
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שתדע לך שהגור גם בוכה מס' ימים או שבועות אחרי שלוקחים אותו מאימו, וגם האימא עצובה ומייללת, אבל לאחר שהכלב מתרגל לבעליו ומקבל חום ואהבה הוא כבר שוכח הכל. סה"כ תחשוב אל זה שהוא מקבל בית חדש וחם ומשפחה אוהבת, (או מתעללת חסר משוגעים היום).
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
מוזר שפתאום שאלתי שאלה כזאת, הא? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב אותך שטויות וצ'לח לי תסרט שצילמת בשירותים.
![]() |
#11 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() בגלל זה נהוג למסור את הגורים שהם מגיעים לגיל מסויים
בין 3 חודשים לחצי שנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד פה לא קנה כלב? קונים כלב בגיל חודשיים כשהוא מפסיק לינוק, יש אנשים שמוכרים גם בחודש חודש וחצי אבל זה מוגזם. עידן מה אכזרי במכירה של גורים, גם בטבע הם היו עוזבים את האמא בשלב כלשהו, זה משנה אם זה בגיל חודשיים או בגיל שנה? אדרבה אפשר לומר שבגיל חודשיים עדיף כי לא זוכרים ומפתחים פחות רגשות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() וואי וואי, שונאים אותי גם כי אני פריק וגם כי אני מגדל חיות :d
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() סתם הומי, יא סטלן מת! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() תודה תודה! לפחות צדיק אחד!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
אבל רק עם אתה מלמד אותי לעשות ב-סטיק =))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() (למוכר) איפה אתה גר ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עידן, ברצינות מה נראה לך שהם יחזיקו 10 כלבים בבית?
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם לי הייתה את הדילמה הזאת עם הכלבה שלי. היא לא גזעית היא סתם מכוערת. מסרנו בחינם את הגורים כי גם ככה הם מכוערים. ![]() אין מה לעשות. היום אין לנו גורים רק את הכלבה. והיא לא זוכרת שהיו לה בכלל. נראה לי ![]()
![]() |