|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() פרטים עליי:
1.80 70 התאמנתי בעבר תקופה, אבל הכל הלך וחזרתי לפני חודשיים. ______ ab a חזה לחיצת חזה בשכיבה בשיפוע 45 עם מוט חופשי 10x4 פרפר בשכיבה בספסל 180 עם 2 משקולות 12x3 פרפר במכונה בישיבה 8x4 כתפיים הרחקת זרועות בעמידה עם 2 משקולות 10x3 לחיצת כתפיים בישיבה עם 2 משקולות 3x8 יד אחורית בשכיבה פשיטת מרפקים 2 משקולות 10x3 בעמידה פשיטת מרפקים עם חבל 12x3 b סקוואט עם 2 משקולות בעמידה 12x3 לחיצת רגליים עם מכונה 8x3 כפיפות ברכיים במכונה 10x4 גב משיכת פולי רחב לעורף 10x3 חתירה בtbar אחיזה צרה 8x4 פןלאובר בעמידה עם מוט קצר םפולי עליון 12x3 יד קדמית בעמידה פטישים 12x3 בישיבה כפיפות מרפקים 10x3 בטן - כפיפות קדימה עם ידיים ישרות 30x3 אלכסונים 20x3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דעות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתי את זה רק בשביל להסתלבט על השחיף התורן שיגיד ש3 סטים לשריר קטן זה מספיק. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה תוכנית בת
![]() ![]() ![]() ![]() הולי טמפלר, לא אישי נגדך אבל תן לי באן. מיציתי והבנתי תפורום שהוא של שחיפים מסכנים, וגם מי שלא שחיף - אדיוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב שנייה לפני שאתה ישר קופץ אני יוצא מנקודת הנחה שזאת התוכנית הראשונה שלך שאתה רק עכשיו מתחיל להתאמן כאילו תוכנית הab הראשונה שאתה מתאמן בה אם היית אומר לי זאת תוכנית הab השנייה והשלישית שלי וכו' הייתי אומר לך לעשות דברים אחרים למשל אני כשאני התאמנתי בתוכנית ab תוכנית ראשונה הייתה בווליום נמוך אבל אחר כך תוכניות אחרות שעשיתי ככל שהתקדמתי עבדתי בווליום יותר גבוה עשיתי תוכניות ש 6-9 לקטן ו9-12 ולגדול ועובדה גדלתי הייתה לי עליה מהתוכנית הזאת של 2-3 קילו אז ישר לפני שאתה קופץ למסקנות בבקשה תן יותר מידע עליך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב שטויות אחי, מצטער שיצאתי עליך. התאמנתי בעבר תקופה של שמונה חודשים, וחזרתי לפני חודשיים ובחודשיים האלו התמקדתי ב fbw/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סתם בשביל שתיהיה בעניינים , זאת חרא תוכנית מה שרשמת , עצימות נמוכה מאוד , חבל לא תתקדם ככה אבל בחירה שלך תהנה באימון .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נמוכה? פחחחח שקט שחיף.
|
![]() |
![]() |
![]() |