|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() A:
בנצ' 3*10(אני יעשה פעם בשבוע עם דמבלים) בנצ' עליון3*10(גם פה,פעם בשבוע דמבלים במקום מוטות) פרפר 1*10 יד אחורית: פושדאון-2*10 לחיצת חזה צמוד2*10 רגליים- סקוואט-3*10 דדליפט-3*10 b: גב: טי באר 3*10 מטח 2*10 בנט אובר ראו 2*10 יד קדמית- פטישים 2*10 מרפק על ירך2*10 כתפיים: מילטרי-3*10 הנפת ידיים לצדדים-2 הנפית ידיים בהטיית גב לפנים-2*10 בלי שטויות,מה אתם אומרים מה טוב מה לא טוב,בלי ספאם בפוסט תודה לכולכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אין צורך לעבוד בטווח חזרות גבוהה..
חוץ מיזה .. יש יותר מידי סטים לטעמי וגם החלוקה לא טובה זה יוצר התנגשויות הייתי מציע לך ללכת על משהו בסגנון הזה: A-חזה כתפיים יד אחורית ובטן בנץ' 4x6 לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3x10 מיליטרי 4x6 לחיצה צרפתית 3x8 כפיפות בטן במכונה 3x12 אלכסונים 3x12 b- רגליים גב יד קדמית סקווט/דדליפט (רוטציה) 4x6 לג פרס 3x10 תאומים במכונה 3x10 בנט אובר 4x6 מתח/פולי עליון רחב לעורף (רוטציה) 3x8 כפיפה במוט דבליו 3x8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() הבנתי ,לקחתי לתשוחמת ליבי...
עוד עם אפשר |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() קפוץ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() זאת תוכנית למאסה.
בחיטוב לא יהיה לך כח (פיזית ומנטלית) , וגם אין צורך בכל העבודה הזאת. התוכנית אמורה לראות בערך ככה : a1 סקוואט בנצ' חתירה a2 דדליפט מיליטרי מתח 3 פעמים בשבוע, כשהאימון האמצעי הוא אימון קל. (aba.bab) אתה יוכל להוסיף מסביב כמה סטים של לחיצה בשיפוע חיובי, עבודה על בטן, סטרייט לג דדליפט ביום של הסקוואט, לאנג'ים ביום של הדדליפט וכו'.. אבל התוכנית אמורה להיות מבוססת פחות או יותר על 5 התרגילים האלה. ביום האחרון של השבוע אני אישית עובד גם ידיים (בתחילת החיטוב עבדתי גם ביום הראשון של השבוע, אבל אני מרגיש שזה 'מעכב' אותי). עבודה כבדה על התרגילים הגדולים (4-6, אפשר גם 8) ועבודה יותר 'מתונה' על התרגילים המשלימים והמבודדים (8-12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לקחתי לתשומת ליבי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() ועם אני יעשה בa1 סקוואט 3 סטים ודדליפט סט
ובa2 ההפך? כבר מוריד המון מהעומס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
זה בגדול השינויים,הם באדום,אל תשימו לב למספר החזרות מה אתם אומרים עכשיו? שכחתי להוסיף,בטן 3*15 4 תרגילים שונים כל פעם (כל אימון שיש בו רגליים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
תעשה את התכנית הזאת בתור fbw טווח חזרות בין 6-8 בידיים אתה יכול להגיע ל-10 הרבה יותר אפקטיבי לחיטוב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() מה עם תאומים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() היפר טרופי תודה אבל בכללי מה אתה אומר על התכנית שלי?,אני חושב שאני אשאר עם ab אני פשוט לא יכול לסבול fbw
|
![]() |
![]() |