|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלשום דיברתי עם המדריך כושר במכון והוא אמר לי שלא כל חלבון שאני אוכל נחשב לבונה שריר
הוא אמר שחלבון בונה שריר הוא רק חלבון שיש בו 7 חומצות אמינו זאת אומרת שאם אני עכשיו אוכל מצה 100 גרם שזה 10 גרם חלבון ועוד חצי קוטג' בערך 15 רק ה15 נספר לי כחלבון שהכנסתי בארוחה או 25? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל מזה שכל החלבון שתאכל יספג גם אם זה 50 גרם , דבר שני אתה מדבר בטח על חלבון לא מלא , אז חלבון לא מלא + חלבון לא מלא בסופו של דבר יצא לך חלבון מלא , זה יותר מדי התעסקות בקקא.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ומלא +לא מלא נחשב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בכל חלבון יש את כל ה-8 חומצות אמינו שמקבלים בתזונה, בחלבון חסר חלק מהן במינון נמוך. במצה אני חושב שהחלבון הוא חלבון חסר ובד"כ לא מחשיבים אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואם אני אוכל את המצה עם קוטג החלבון של המצה נחשב???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() החלבון של הקוטג' לא הופך את החלבון של המצה למלא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זאת אומרת שרק חלבון מלא נחשב כבונה שריר??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() סליחה אני רוצה לתקן את עצמי, אם אתה אוכל 2 מאכלים עם חלבונים חסרים, אבל באחד מהם חסרה חומצת אמינו אחת ובשנייה חומצת אמינו אחרת אז הם יכולים להשלים זה את זה.
ואני חושב שכדאי לך לקרוא את זה: http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 יענה לך על כל השאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אבל לא כתבו שמה אילו חלבונים לא מלאים משלימים אחד את השני
זה הולך לפי קיטניות ודגנים???או בדרך אחרת?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() בחיטה יש מעט ליזין והרבה מתיונין ובירקות יש מעט מתיונין והרבה ליזין. כך, החיטה והירקות יוכלו להשלים זה את זה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() המדריך שלך לא מבין כלום מהחיים שלו בסופו של דבר חלבון מתפרק לחומצות אמינו אפילו אם באיזה מאכל היה 2 חומצות אמינו הוא יתפרק אליהם ,ואם זה חומצת אמינו שהגוף משתמש הוא ישתמש.
תארגן תפריט חלבון מלא ולא מלא שיהיה פי2 ממשקל הגוף וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה משנה הכמות של הירקות לעומת החיטה?? בכלל כמויות שמנות או שברגע שאני אוכל מלפפון ו2 מצות כל החבון משתנה למלא??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חח סבבה תודה אחי הרגעתה אותי
|
![]() |
![]() |