|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() שנה הבאה אני מתכנן לעשות כושר קרבי ואגרוף תאילנדי בנוסף לחדר כושר. נראה לכם שזה אפשרי? זה אומר שבערך כל יום יהייה לי אימון (חד"כ/אגרוף/כושר) ואני ממש לא רוצה שזה ייפגע בהתקדמות שלי באימונים. פשוט להתחיל לאכול כמו חנזיר או שלשקול לוותר על כושר/אגרוף.
תודה אנשים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך אתה תשרוד את זה?...
כושר קרבי זה פשוט מטורף, לא יהייה לך כוח לזוז אחרי אימון ובנוסף לזה אגרוף וחד"כ זה פשוט יותר מדי לדעתי וגם זה מלא אירובי הכושר קרבי והאיגרוף ככה שיהייה לך קשה לעלות במסה אם בכלל יהייה לך כוח להתאמן אם תצליח לסבול את הכל אז תלך, אבל אני חושב שאתה פשוט תיהייה עייף כל היום ולא יהייה לך כוח ללכת לאימונים וזה יוציא את כל הכיף מלהתאמן (בין אם זה באיגרוף או בחד"כ) אני הייתי ממליץ לוותר על אחד מהדברים
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() אני מתאמן גם בכושר קרבי וגם בחד"כ ומוצא את זה ככמעט בלתי אפשרי
![]() פעמיים בשבוע אימון כושר קרבי - ואין אפשרות לאימון אחריו (פשוט מותש ) עוד פעם בשבוע ריצה טובה ( שעה +- ) שגם אחריה אימון כמעט ולא בא בחשבון...רק לפעמים שיש מוטיביציה ![]() ככה שיוצא פעמיים בשבוע בחד"כ ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() זה תלוי בך,בגופך וברמת המחוייבות שלך.
אני מתאמן בכדורסל 4 פעמים בשבוע וחדר כושר ארבע פעמים בשבוע ועוד איזה פעם פעמיים מתאמן לבד בכדורסל. ובשביל להגיע לאימון כדורסל שלי אני נוסע שעה וחצי ברכבת, שזה בטוח מקשה. מה שאני יכול לייעץ לך זה שלפעמים חייבים להתפשר ולעשות אימון משקולות בבוקר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יפגע זה בטוח יפגע תהיה בטוח
וחוץ מזה חכה תראה אם בכלל תרצה להשאר בכל השלושת הדברים, יכול להיות ימאס לך מכולם
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() הכל אפשרי עם רוצים
היה לי חבר שגם היה בכדורסל 3 אימונים בשבוע ומשחק בדניס השרדות פעם בשבוע וחדכ 3 פעמים גדל יוםי,אבל דרש מאמץ תמצא יום בשבוע לנוח מנוחה מוחלטת |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני נמצא כרגע באחריי, כמו כושר קברי אבל עם שם שונה .. נסה לשלב את זה, ובהצלחה (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: כל צהוב צריך לצלוב
עוסק ב:: מנסר גופות
|
![]() אני גר בבאר שבע(ליד) ואני משחק בהפועל אוסישקין ת"א.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי זה יותר מדי ויהיה לך ממש קשה לשלב את שלושתם יחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
גולש עם אזהרה
|
![]() וואי איזה ביאוס אין לי מושג על מה לוותר.
לוותר על חד"כ זה לא אופציה. כושר קרבי אמרו לי זה מצוין וממש בונה אותך לצבא מצד שני אגרוף תאילנדי ניסיתי פעם והיה ממש כיף ונראה שימושי ביותר. דילמות דילמות. ![]() טוב נראה לי אני אנסה את שניהם כמה יאמונים ונזרום כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני בחד"כ וכושר קרבי.
משתלב יופי טופי ביחד. הייתי בקרבות חופשיים אבל עזבתי בשביל הכושר קרבי כי חשוב לי להיות במיחידה מובחרת. עכשיו אני מתאמן אצמעית שיש לי זמן במועדון קצת בקרבות וזהו. כמעט בלתי אפשרי להעלות במאסה... אני אוכל כמו קרנף ומעלה קילו וחצי -2 בחודש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אז מה אתם אומרים בנאדם שרוצה לעלות במאסת השריר
וחוץ מזה גם להכנס לכושר גופני טוב נגיד לקראת הצבא לא יכול לעשות את זה? ביחד? זה ממש לא יתן לו תאשפרות להתפתח כאילו יעקב את העליה במאסה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מפני שכושר קרבי זה אימונים אינטנסיביים שלפי מה שאני מכיר פשוט אין כוח לזוז אחרי אותו אימון ככה שקצת קשה לשלב את זה עם חדר כושר. אבל מי שיש לו את הכוח רצון יכול... וכמובן יש את העיניין של כמות האירובי באימונים, כדי לעלות במסה לאחר כל כך הרבה אירובי צריך לטחון והרבה!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז יאללה בהצלחה
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() גיל איפה אתה גר?קיבלת משו ביום סיירות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אהה בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() כמוני אחי..
אני על כושר קרבי ואגירוף וחדר כושר לא תתחרט על זה ^^ היה לך כוח וסיבולות של בהמה! ^^ כמוני שלי חח xd אבל תהיה בן אדם עייף =\ תצתרך לנוח הרבה.. |
![]() |
![]() |