|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אנא מכם, כאשר אתם נותנים עצות, דעות וכו'... תנמקו את סיבותיכם ותתנו סייגים שונים. העצות שלכם יכולות לעלות בבריאות של אנשים. בגללכם, הגיע אלי מתאמן כבן 15, שקורא בפורום, ועושה באימון אחד, סקוואט בסמיט, תאומים עם משקל בסמיט, מכרעיים עם מוט על העורף, ובנט אובר, ורצה לעשות גם לחיצת כתפיים בעמידה. מיותר לציין את העומס האדיר על הגב, שיכל לפגוע בבריאותו. אז אנא מכם, תגלו קצת יותר אחריות במתן דעות\עצות\תשובות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אמרת לו להזיז את הרגליים קדימה, שיהיה פחות לחץ על הגב סמית'?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() זה בגלל שהוא לא שם ספוג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אפשר לדעת מי אתה? (פותח הפוסט)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן. אני מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת וינגייט (אותה מכללה שאוהבים להשמיץ כאן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הבנתי בן כמה אתה/מאיפה כמה שנים יש לך נסיון בתחום ואימון אנשים?
וכל הקטע של השמצמה זה באמת תלו יכי רוב המדריכים בארץ בלי לכלול כן הם בדיחה. מביאים תוכניות גרועות למתאמנים שלהם בלי סקוואט בלי התרגילים הבסיסים שצריך בכל תוכנית אימון המורכבים.. וסתם מבזבזים תזמן וגם תוכניות בעלות מספר גדול של סטים וכו" זה למה משמיצים אותם בגלל חוסר הידע הגדול שיש לרוב המאמנים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותשנה את החתימה שלך ל 1000 ימים .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך להבין שבתור מדריך יש גם אחריות. וזה שלא נתתי סקוואט או תרגיל זה או אחר, זה לא כי אני מדריך גרוע, אלא כי אני לוקח בחשבון דברים שברוב המקרים מבקשי העצות כאן לא מספרים.
ויותר חשוב, אתם צריכים להבין שלצערי רוב הילדים עושים ביניהם תחרות (לפעמים גם סמויה) מי מרים יותר משקל, ותמיד הם עושים את זה על חשבון הטכניקה, ולכן אני הרבה פעמים נמנע מלתת להם תרגילים מאוד מורכבים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ולגבי ההמשך, בשביל זה יש להם מאמן...
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() קוראים לך שגיא במקרה ?
נערך לאחרונה על ידי masterpeaice, 24-03-09 בשעה 14:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() זה אני הילד בן 15 שעשה באימון אחד סקווט מכרעיים עם מוט על העורף תאומים בסמית ובנט אובר חחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני בוינגייט למדתי רק דבר אחד, לקחת את מה שמלמדים לעשות הפוך ובדר"כ זה יהיה נכון
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |