|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
מר ישראל לשעבר...ניסים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() מר ישראל לחמוצים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי מדהים... יש מלא "ניסים" כאלה שיש ביוטוב, פליקס ועוד...
אני חילוני אבל מאמין בה'.
![]() |
#5 |
מנהל ראשי
|
![]() חחח ואלה עבר שינוי..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() כוס אמק עוד הפעם החרטה הזה!!!!
![]() כל אה חזרה בתשובה וזה.... נו באמת איך אפשר לאמין לזה? זה תחבולות של דוסים.כרגיל..כל שבוע תופסים איזה דוס בקולבוטק על איזה משהו.. הוא היה שרירי?סבבה! עכשיו הוא שחיף?נכון כי הוא הפסיק להשתמש בחומרים ואפסיק לאכול ולאתמן (כניראה ביגלל בריאות שנידפק לו בלי השגחה). עלק הרופאים אמרו לו שהוא מת 100% ופיטעום הוא בריא ביגלל ה" חא חא חא יאלה יאלה.... זה אותו חרטה כמו בסירטון הזה...http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1279219 היה עליו דיון פאם. זה אותו סיפור.. שמענו כבר... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ובתור ירושלמי שמכיר את ניסים זה סיפור אמיתי אז אני מציע לך לא לדבר שטויות. זה שאתה נגד דתיים זה בעיה שלך אבל תלמד להגזים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי.תקרא שוב את האודעה שלי ותבין. ואני לא נגד דוסים איפו אמרתי את זה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר שהסיפור לא אמיתי הקשבת לעצמך ? כי כול מה שאמרת מיקודם סותר את כול מה שאמרת. ואלו שאומרים לך לחזור בתשובה לא מופעים בסירטון. אני דיברתי על הסירטון עצמו נכון שהוא מיועד להחזיר אנשים בתשובה.. אבל מי אתה שתקום ותגיד שכול מה שנאמר בסירטון מפוברק ? יש אישורים מרופא(אני מאמין שתגיד שהם מזויפים) חצי ירושלים מכירה אותו ואת המחלה שהיתה לו. טוב חלס אין לי כוח לריב איתך ועל כול השטויות האלה זה לא אמיתי הכול שקר כאן.. המשך ערב נעים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() קיצר להרבה אנשים יש שפעת לא צריך לחזור בתשובה בשביל זה
ואם מישהו חושב שהסרטון הזה לא נועד על מנת להחזיר בתשובה משהו דפוק אצלו |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מושעה
|
![]() גבר בלי לעליב אבל כל "המקורות המוסמכים האלה" שלך ושל עוד כמה...לא מעניינים.למה?כי אין אוחכה. הם עשו יותר מ-400 סיאנסים לא? פשי איזה יופי חבל שלא צילמו אפילו אחד.בקיצור אם אין אוחכות אין מה לדבר.ופתחנו על זה פוסט בעבר ולפי מה שאני זוכר הרוב היו בעד שזה עוד אחת מהתחבולות של אחזרת בתשובה. וגם נראה לי אמרו שם שבסיאנס הלב שלו נאצר ל-40-45 דקות לא? לפי מה שאני יודע אחרי 40 דקות אם הבן אדם לא נושם המוח שלו מת.בקיצור זה סיפורי סבטא תפסיקו להיות תמימים ולאמין לזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אשתו חתיכת כוסית!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה כבר פורסם לפני כמה חודשים, ואישתו באמת כוסית.
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מנהל ראשי
|
![]() מישהו הצליח להבין במה הוא חלה בכלל? אישתו אומרת בהתחלה כאבים ב"זנב התחתון" (איפה זה הזנב העליון?! חח) ואח"כ הם מדברים על דימומים רקטליים, בהמשך מדובר על צבע עור צהוב שזה תופעה שבדרך כלל נגרמת ע"י בעיה חמורה בכבד (אפשרי גם משימוש בסטרואידים שעוברים פירוק שם) בהמשך היא אומרת שה"גידול" גדול מדי...
בכל מקרה נשמע לי קשקוש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לקח חורמים מסוכנים ומסרטנים ללא כל השגחה רפואית ומזה נייהה לו גידול... חוץ מזה יש עוד הרבה סיפורים כאלו ותאמינו לי שזה הכל אמיתי אני לא דתי או משו אבל זה הכל אמיתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
![]() מעניין כמה דיבולים הוא לקח שהוא עלה 8 קילו בשבועיים.. עזוב אותך בחיית....... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |