|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאוכל מתכווץ מחום יורד הערך הקלורי של אותו מאכל?
לדוגמא: בא לי לאכול לחמניה והיא הייתה בפריזר. אז אני מחמם אותה במיקרו והיא כזה מתכווצת ומצ'תקמטת*. האם ערכה הקלורי לא נישאר כפי שהוא? ![]() או אולי הוא לא מאבד מערכו הקלורי. אני יודע שזה נישמע קצת קיטצ'י ואידיוטי . אשמח לקבל תשובה מוסברת ומונסחת היטב.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה שישתנה הערך הקלורי אחי ?
תחשוב זה בדיוק כמו שתיקח את הלחמניה תכווץ אותה והיא תראה ממש קטנה אז מה אתה חושב ירד הערך הקלורי פתאום אחי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היא מתכווצת כי היא איבדה נוזלים כמו שמבשלים בשר על האש אז הוא מצטמק כי הוא מאבד נוזלים אבל הערך התזונתי שלו נישאר אותו דבר במידה ולא שורפים אותו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה רבה..
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() במקרה של לחמניה אני יודע שהסיבים התזונתיים נפגעים...
ככה זה גם עם חימום ירקות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לאא פשוט מה קרה..
קניתי חלה מהסופר והיא הייתה חמה בגלל שהיא יצאה ישר מהתנור. קיצר עברתי בקופה והלכתי למכונה שפורסת את הלחמים ובגלל החום שהיה בא והמגע עם המכונה כיווץ את החלה באופן משמעותי. היא הפכה לחצי מגודלה המקורי. לכן רציתי להיות בטוח שמה שאני אוכל הוא באותם הערכים גם אם לא היה מתכווץ.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש מצב שאני מחמם את הלחם בטוסטר הנתרן יורד?
|
![]() |
![]() |