|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני התחלתי תוכנית חיטוב (U.D.2) ובניתי לעצמי תפריט. העניין הוא שאני לא סגור לגבי המדידה של הבשר... למשל אני רוצה לאכול עוף, בלי עור. נניח אני אוכל שוק\רגל- איך אני מודד את זה? (יש לי משקל דיגיטלי). הבנתי שעדיף למדוד אחרי בישול, השאלה היא האם הערכים שכתובים באתרי אינטרנט הם כוללים את העצם או לא? למשל באתר- http://www.goleango.com/מחשבון%20קלוריות.php אני עושה חיפוש- "בשר עוף(שוק ללא עור) מבושל- ל-150 גרם: 243 קלוריות, 41 גרם חלבון, 8.5 שומן. השאלה היא: האם החישוב של המשקל הוא כולל את העצם או לא? כי אני התייחסתי לזה כיאלו זה עם העצם, וכשאכלתי את הבשר(יצא לי בול "שוק" אחד דיי גדול) גיליתי שהעצם שוקלת בסביבות ה50 גרם(נשאר לי 100 גרם של "בשר"). אני עושה בסדר? תודה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() בשר נטו, לא כולל העצם.
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() לא כולל את העצם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() בלי עצם
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובה!
אז אם אני צריך 150 גרם של עוף אני פשוט "מגרד" מהשוק\רגל בשר עד שיוצא לי 150 גרם על המשקל הדיגיטלי? וואלה אני מבסוט, זה אומר עוד קצת אוכל (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |