|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום אני לומד על צרפת בין שתי מלחמות עולם ויש לנו חוברות שמחלקים לנו אני לומד מהחוברות ותמיד המורה שלי בחלק הראשון (בצרפת בתחומים:חברה,בטחון ,כלכלה וכו) אומרת לי חסר פירוט .... תמיד יורדות לי 20 נקודות על החלק הראשון וכל השאר נכון .. אז בבקשה מישהו יכול להביא לי סיכומים מפורטים על החלק הראשון של צרפת בין שתי מלחמות עולם בנושאים (חברה ביטחון כלכלה שלטון וכו) והקדמה מפורטת לכל נושא..
תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() למה שלא תחפש בגוגל? אני עושה את זה הרבה.
http://www.google.co.il/search?hl=iw...91-Google&meta= |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() איזה כיתה אתה ???....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי את המיקוד אתה רוצה שאני אסרוק לך יותר מאוחר ויעלה?
אם יש את זה שם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() 1. ךהמורה שלך מניאקית . אם היא לא נותנת לך את כל החומר אז לפחות שתפנה אותך למקורות מוסמכים. 2. תזהר מכל מיני אתרים באינטרנט חלקם טובים וחלקם לא. אתה לא יוכל לבוא ולהגיד למדתי מחומר מהאינטרנט כי אף אחד לא יקשיב לך כי זה לא מאושר . 3. עדיף ללמוד מספרים שהם מאושרים מטעם משרד החינוך כי רק ממה שכתוב בהם יש התחשבות בבחינות הבגרות. 4. אם אתה צריך משהו אני יכול לעזור לך. בכל מה שקשור לבגרות, אל תסתמך על האינטרנט.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן המורה שלי מניאקית מרוב שאני כבר מתוסכל ממנה למדתי כמו תוכי כך את המבחן שלי כך את החוברת מילה במילה אותו דבר(בגלל התסכול)חחח... ישך מייל או איסקיו אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ לפני שזה יעלם לגמרי
|
![]() |
![]() |
![]() |