|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיבו הייתי בצו ראשון יום שני עכשיו אני נוטל ריטלין אז הרופאה אמרה לי שבגלל זה אפשר להוריד לי פרופיל ל64 עכשיו יש לי בחירה בין פרופיל 64 לבין 97 כי היא נתנה לי ספח לרופאה שרשום שם
א. אם הנער נוטל רק למבחנים ולבחינות זה פרופיל 97 ב. אם הנער נוטל באופן קבוע ריטלין פרופיל 64 עכשיו אני לא יודע מה אני רוצה לעשות אם עצמי עוד קרבי או מה תעזרו לי אני בדילמה.!!!???
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא אבל אם אני לא רוצה קרבי אני מצהיר על נטילת רטילין באופן קבוע ואם כן אני מצהיר נטילה מדי פעם אתה מבין ואני צריך לשלוח את זה חזרה לצבא אז אין לי זמן ואני בדילמה אז אולי אם יהיה לי פוש קטן כיוון זה יעזור לי
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אם אתה חושב שאתה לא בנוי לזה, אז יש לך את האופציה לא להיות קרבי. אבל סך הכל אנחנו לא יכולים להגיד לך אם ללכת לקרבי או לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חצי מהחברים שלי לפני הגיוס כולם היו עם רעל בעיניים, גולני ,גבעתי, צנחנים, נח"ל... אף אחד לא התפשר אל שום דבר מלבד אחד מאלה, בסוף אחי..רוב רובם פרשו עוד ליפני שקיבלו כומתה, מצעו תצמם ש.ג בביסל"ח, מאבטחי מתקנים במשמר הנגב ותפקידים אחרים שלא היו מביישים שום ג'ובניק. הם עוד היו מורעלים לפני הצבא, אתה נראה לי מאוד הססני לא יודע עם מסגרת קרבית תתאים לך. תחשוב על זה טוב, תדבר עם אנשים שסיימו צבא, קרביים, תומכי-לחימה, גובניקים, מגבניקים, תדבר עם כולם מה עבר עליהם ומה הדרישות הפיזיות והנפשיות, אחרי שתקבל חוות דעת כוללת, יהיה לך יותר קל ונוח ולחשוב על תפקידך בצה"ל ב-3 שנים הבאות. בהצלחה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי לך כבר.. הולכים לאיזה סיירת או משהו כזה.. העדפה ל13 =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() פאק לכל אחד מוצאים איזה בעיה ודוחפים לו תרופות
אתם רוצים לדעת מה אני חושב על ה"תעשייה" של הפסיכיאטריה .....? אם אתה בן יחיד תלך על 97
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אין לך מה לחפש בצבא אם אתה לא קרבי אחי זאת דעתי וזאת הסיבה שאני לא רוצה להתגייס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() ברור ש 64
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מושעה
|
![]() כמה שיותר מתקרב ל21 עדיף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק
|
![]() בוא רק נגיד שכל מה שקשור לתרופות בקטע הזה זה מין תעשיית רשע קטנה...
גם אקסטזי היה פעם תרופה פסיכיאטרית והוציאו אותו מחוץ לחוק בעתיד גם ריטלין אבל היום רושמים את זה לכל ילדון קטן בלי לעשות חשבון רק לעשות מכירות ולגרוף מה ששמעתי ממישהו שכתב את זה ולומד את המקצוע בשביל כסף , כסף קל מאוד אגב כן ריטלין גורם להתמכרות ניתוח אישיות וכל הזבל הזה זה עסק אחר זה גם כסף קל אבל זה לא עושה נזק לאנשים וזה יותר עוזר יחסית לבעיות שיש החברה הייתה במצב יותר טוב ביל הריטלינים והאבחנות ועוד הרבה דברים שלכאורה עושים אותה נאורה
![]() |
#15 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
מה שמוזר שהייתי בכיתה של מחוננים כל יום שלישי עד החטיבה במקום הלימודים שכל העולם בכיתה ב כשהיו מבחנים (2 שלבים) רצה להתקבל לזה זה היה מבחן לכל הכיתה -> איזה 6-10 ילדים מכל כיתה עולים למבחן של השכבה -- > 2 מכל הבית ספר ( מתוך 20-30 משלב ב) עולים לדבר הזה =\ אני ועוד איזה אחד
![]() |
![]() |
#17 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל היה לי מזל שידעתי מה זה עושה ולא רציתי לקחת דחפו לכמה חברים שלי ואחד אפילו ניסה להתאבד בגלל זה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר ותיק
|
![]() שיהיה שיקבל פרופיל 21 ויהנה להיות עובד במקדונלדס כל החיים שלו =\
אישית אני ורוב האנשים השפויים שמבינים איפה הם חיים ושזה שמורידים אותך ל כמה שכיבות שמיכה בטירונות ונותנים לך לקום פעם ב5 ומשמרות זה לא כזה נורא לפחות לא עלוב כמו 21 נפשי (תמיר שום כוונה רעה אליך) מקווה שיויאו חוק שמי שמקבל פרופיל 21 יפורסם כל הנתונים מהצבא לגביו ויעשו עליו אקסטרא מיסים מהמדינה ופחות יתרונות , (אבל עדיין שלא נצתרך את הצבא בעתיד כמו שעכשיו)
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובנוגע לשחרור בפרופיל 21, יש תכנון של "אות קלון" למשתמטים. כלומר, כל המשתמטים מצה"ל ולא בסיבה רפואית, בתעודת השחרור שלהם יהיה רשום "שוחרר בין התנהגות רעה-חמורה". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3320736,00.html בקיצור, בקרוב למשתמטים לא יהיו חיים כאלו קלים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() 97!
ביום שלישי היו לי בדיקות והורידו לי מ97 ל24 זמני ל8 חודשים! זונות! אמרתי לו Wtf? אני רוצה לירות בדברים! לא אכפת לי במה, ערבים יהודים נוצרים! והוא כזה הדבר היחידי שתוכל לעשות אם לא יעלו לך את הפרופיל זה להכין קפה איפשהו וגם זה בספק! ראבק!
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |