|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() המצב שלי על הפנים...אני לא ממש שחיף אבל חסר לי כוח ומאסה (כתפיים אין לי, חזה סבבה ,היקף יד בערך 30,בכללי בטן והכל חטוב) ואני הולך לשיריון עוד חודש וחצי.
התחלתי להתאמן לפני חודש במכון עלוב אבל שיש בו את כל המכשירים 4 פעמים בשבוע. הליכה מהירה 6.5 קמש 10 דקות. רגליים אחורי 18 קילו קדמי 36. עד עכשיו הייתי עושה מקבילים ומתח בגרביטון עם 18 קילו. בטן בשיפוע. דחיסת כתפיים עם משקולות חופשיות 6 קילו ליד. פולי עליון 24 קילו. שכיבות שמיכה סנטר לרצפה בפירמידה עולה של 10 11 12 13 14 15. הכל חוץ משכיבות שמיכה והליכה בסטים של 15x3. עכשיו לחודש יש התקדמות אבל לא רצינית,עדיין הכתפיים שלי בקנטים,אז עכשיו הגיע מדריך חדש והביא לי איזה תכנית ab סטנדרטית כללית כאילו שהוא נותן לכולם ושלא מתמקדת במה שאני צריך בכלל. A לחיצת חזה פרפר פשיטת מרפק פולי פשיטת מוט הרחת כתפיים כפיפית כתפיים b חתירה פולי משיכה פולי לגב כפיפית מרפקים והרמת משקולות ברגליים אחורי וקדמי הבנתי שזה תכנית לתווך ארוך עכשיו אין לי זמן. איך אני עושה תכנית רצחנית שתנפח אותי בחודש וחצי הבאים?? תודה רבה לכל העוזרים,תראו את זה כעזרה למדינה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אחי דבר ראשון בצלחה בגיוס אחי
![]() כמו שאמרת בהתחלה אחי.. "המצב שלי על הפנים...אני לא ממש שחיף אבל חסר לי כוח ומאסה " אולי כוח חסר לך מסה אתה לא צריך.. בגלל שמאסה צופרים את הזמן.. וגם נגיד שאלוהים אהב אותך ונתן לךמסה.. בטירונות הכל יעלם לך אחי =_^ הבטחה שלי ועובדה בדוקה... חחחחח כמו שאתה חוד שוחצי זה כלום ![]() לפני הצבא ואני אומר לך בשיא הרצינות אחי.. הרבה ריצה\הלכיה.. אם שיפוע חיובי הליכון.. אם יש לך דבר כזה יאני קטע של עליה אחי.. הרבה שכיבות שמיכה עד שאתה תתחיל לרעוד! ותחדר כושר עבודת חזה מוט אם משקל לא כבד 30 40 חזרות.. עד שתחיל לשרף לך החזה חח.. הרבה מתח + הרבה עבודה גב .. אם פולי עליון אבל אם אחיזה קצרה.. גב פנימי אחי.. לא צריך לעבוד על כנפיים.. הרבה עבודת רגליםם!!! הכי חשוב... כי בכל מיקרה אחי לא משנה כמה תיקים תשים עליך כמה בני אדם תסתחוף! בסופו של דבר הרגלים סובלות הכי הרבה.. אז רגלים זה מאוד חשוב! ובטן במהירות.. תן לעצה דקה של כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול.. ואז 2 דקות מנוחה... וכך 3 פעמים.. פרפר טת מרפק פולי משיכה פויל גב עזוב את זה אחי... סתם בזבוז.. תעשה את זה אם אתה רוצה סתם ךהרגשה אבל זה לא יעזור לך אחי.. המשך.. אתה חייב לחזק את הבסיס שלך אחי.. כדי לא לקבל שוק בצבא.. ובצחלה אחי..^_^ כל תרגיל אתה עליה ורידה.. נגיד... חזה.. נגיד תעשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: וינגייט
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() אחי דבר ראשון בצלחה בגיוס אחי
![]() כמו שאמרת בהתחלה אחי.. "המצב שלי על הפנים...אני לא ממש שחיף אבל חסר לי כוח ומאסה " אולי כוח חסר לך מסה אתה לא צריך.. בגלל שמאסה מתפתחת אם הזמן.. וגם נגיד שאלוהים אהב אותך ונתן לך מסה.. בטירונות הכל יעלם לך אחי =_^ הבטחה שלי ועובדה בדוקה... חחחחח כמו שאתה חודש וחצי זה כלום ![]() לפני הצבא ואני אומר לך בשיא הרצינות אחי.. הרבה ריצה\הלכיה.. אם שיפוע חיובי הליכון.. אם יש לך דבר כזה יאני קטע של עליה אחי.. הרבה שכיבות שמיכה עד שאתה תתחיל לרעוד! וחדר כושר עבודת חזה מוט אם משקל לא כבד 30 40 חזרות.. עד שתחיל לשרף לך החזה חח.. הרבה מתח + הרבה עבודה גב .. אם פולי עליון אבל אם אחיזה קצרה.. גב פנימי אחי.. לא צריך לעבוד על כנפיים.. הרבה עבודת רגליםם!!! הכי חשוב... כי בכל מיקרה אחי לא משנה כמה תיקים תשים עליך כמה בני אדם תסתחוף! בסופו של דבר הרגלים סובלות הכי הרבה.. אז רגלים זה מאוד חשוב! ובטן במהירות.. תן לעצמכה דקה של כפיפות בטן הכי מהר שאתה יכול.. ואז 2 דקות מנוחה... וכך 3 פעמים.. ותעשה פה ושם כל תרגלי וחדר כושר פרפר ואילו זה לא יזיק חחח^_^ הכי חשוב ריצה שיפוע חיובי כמה שיותר.. רגליים וגב.. ובצחלה אחי..^_^ כל תרגיל אתה עליה ורידה.. נגיד... חזה.. נגיד תעשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה!
עכשיו-התכנית הראשונה כאילו יותר טובה ללפני צבא? אם כן מה אתה ממליץ להוסיף\להוריד ממנה? |
![]() |
![]() |