|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נלקח מוואלה.
היי דפינישן הרג את כוכבי הפורנו הניו יורק טיימס מדווח, כי לתעשיית הפורנוגרפיה יש בעיה עם הפורמט האיכותי: הוא חושף צלוליטיס, קמטים וגרוע מכל: סימני גילוח תעשיית הפורנו תמיד דחפה קדימה את הטכנולוגיה, והייתה אחראית במידה רבה להנחלה של השימוש בקלטות וידיאו, סי-די רום ודי-וי-די. כעת נראה שההתעקשות על עדכון טכנולוגי עשויה לפגוע בתעשיה. טכנולוגיית היי דפינישן, המאפשרת צפיה בתמונה באיכות גבוהה, מדגישה את הפגמים בגופם של השחקנים. הבעיה משפיעה גם על תעשיית הקולנוע והטלוויזיה, אבל כיוון שצלמי פורנו מסתמכים הרבה על צילומי תקריב, הבעיה שלהם גדולה יותר. הקושי שגרם הפורמט האיכותי דחף מפיקים לנקוט צעדים למזער את הבעיה: צילומים מזוויות אחרות, שינויים בתאורה ודרישה מוגברת משחקנים לבצע ניתוחים קוסמטיים, אבל אין מוותרים על שימוש בפורמט. התעשיה שהוציאה 7,000 "כותרים" חדשים בשנה שעברה בדו-וי-די ומכרה את הסרטים הללו ב-3.6 מיליארד דולר, לא מתכוונת להירתע מהקושי וכעת מפתחים הפורנוגרפים אמצעי הפקה שירככו את המראה הקשה שחושף הפורמט. ![]() אנה ניקול סמית. רואים את הפגמים? ![]()
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פששש כתבה יפה מני, תודה לך! אני עובד בטלוויזיה וגם אני נתקלתי בבעיה, אומנם לא באופן אישי, אבל נתקלתי בהרבה אנשים שלא אוהבים שמצלמים אותם בפוקוס חד, הם מעדיפים להמעיט באיחות הצילום כדי להראות טוב יותר...
בכל אופן זה גם קשור למפתחי הגוף, אי אפשר להאמין לתמונות..! עם משחק של אור וצל, ביחד עם תאורה, אפשר לעשות פלאים... בנוסף, גם צבע העור קובע, ככול שעורך שחום יותר כך רואים את תבי הפנים/הגוף ברור יותר ולכן משתמשים מפתחי הגוף בצבע חום/זהוב מבריק או מט, כדי להבליט את השרירים.... בקיצור התכנולוגיה כבר הופכת ל "טובה מדי" והאפקטים החדשים כבר לא כל כך אפקטייבים...
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() אני שונא את הסרטים האלה עם הקלוזאפים המוגזמים זה בכלל לא מושך אותי. יותר כיף לראות את כל הבחורה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
|
|