|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי לכולם,
השגתי hot rox extreme מחו"ל. ![]() ברור לי שזה בשילוב של תזונה נכונה, אימונים והשקעה. אז מתי בעצם אני לוקחת טבליה? [כמה זמן לפני אימון אירובי?] והבנתי שצריך להתנזר מקפאין כ3 ימים לפני? לא ממש הבנתי את העניין.. תודה מראש לעוזרים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() תקראי בהוראות על המוצר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח בשביל להרגיש את זה יותר חזק 10-15 דקות לפני אימון ואז אחרי שעה ומשהו בערך אני עושה אירובי..
ולהתנזר מקפאין בגלל שכמות הקפאין בכדורים גדולה..פשוט אל תשתה קפה קולה וכו'..
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אז מה הקטע תקנו כבר כדורי קפאין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אוקיי אז בקשר ללקרוא על המוצר-ברור שאני אקרא חח.. פשוט שאלתי פה כדי לדעת מניסיון של אנשים.
לקנות כדורי קפאין אני לא אקנה, כי אני מעדיפה[אני בחורה אלעד חח] שיהיו עוד דברים בכדור [שמסייעים לחילוף חומרים וכו'] מאשר קפאין נטו..אחרת הייתי מעלה את כמות הקפה ל5 כוסות ביום. אם למישו יש הסבר על ההתנזרות שלפני וכל זה..אני אשמח להסבר. [קראתי על זה איפשהו..ניראה לי מהאתר, שצריך 3 ימים לפני להתנזר מלגמרי מקפאין- ואז לקחת את זה כמה ימים ושוב לעשות את התהליך כדי להגביר רגישות לקפאין].. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() כל שורפי השומן החוקיים בנויים על קפאין , למרות שיש שם עוד כמה צמחים אבל הם במינון ממש נמוך ככה שהם לא עושים הבדל..שורף שומן לא מעלה חילוף חומרים ...הקפאין שבו הופך תשומן לאנרגיה זמינה לגוף ומוריד רגישות לאינסולין דבר הרצוי בחיטוב , אך רק אם את בחיטוב דל פחמימות
ככה שבאמת עדיף כדורי קפאין כי הם עושים את אותו הדדבר אך העלות שלהם קטנה בחצי |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() שורפי שומן זה גימיק שיווקי, אין דבר כזה שורף שומן!!!
כמו שכתבו לך קודם , וגם את בעצמך כתבת בשביל להרזות ולרדת באחוזי שומן צריך גירעון קלורי שלילי = תכינסו את לראש וזהו! את צריכה לאכול נכון ובריא, ולהתאמן טוב כולל משקולות ! זה קודש קודשים. ולא כל מני כדורים ושטויות אלא רק מה את מכניסה לפה, כמה ואיך את מתאמנת וזהו! כל השאר זה רק פסיכולוגי , נותן מוטבציה , נותן אנרגיה ותחושה טובה אולי גם פוש קטן לא יותר. בהצלחה לך..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם מתלבט ואני לא ממש מבין הרוב ואמרים שזה לא שווה למרות שאני קורא הסבר כזה אני ממש ממש מתפתנ לקנות...:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=808