|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() נראה לי שהתוכנית שהכין לי המאמן בחדר כושר לא מספיק טובה. אני מתאמן כבר 4 חודשים בלי שינוי ולו בקילוגרם אחד כלומר אני לא מצליח לעלות מסה. יש לציין שאני משתמש בגיינר, ומשתדל להקפיד על תזונה נכונה.
מה דעתכם על התוכנית שלי: a- חזה כתפיים דו ראשי חזה- פרפר בשכיבה 2 סטים 12 חזרות לחיצת חזה בישיבה 4 סטים 6,8,4,15 חזרות משתנה בין סט לסט לחיצת חזה בשכיבה 2 סטים 25 חזרות שכיבות שמיכה 2 סטים מקסימום חזרות כתפיים- לחיצת כתפיים 2 סטים 15 חזרות הרחקת זרועות 2 סטים 10 חזרות חתירה בעמידה 1 סט 15 חזרות דו ראשי- כפיפת מרפק Db 2 סטים 15 חזרות כפיפת מרפק במכונה 3 סטים 12 חזרות b- גב רגליים תלת ראשי גב- מתח 3 סטים 10 חזרות פולי משיכה לפנים 4 סטים 6,8,15,4 חזרות פשיטת כתף 3 סטים 10 חזרות קירוב שכמות 2 סטים 12 חזרות רגליים- לחיצת רגליים בשכיבה 3 סטים 20 חזרות כפיפת ברך 3 סטים 20 חזרות תלת ראשי- פשיטת מרפק 2 סטים 12 חזרות לחיצת חזה צמודה עם מוט דבליו 2 סטים 10 חזרות מקבילים 3 סטים 8 חזרות 4 פעמים בשבוע |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() התשובה מצוייה באוכל ולא בתוכנית אימונים אתה צריך להתחיל לאכול יותר כנראה שמה שאתה אוכל לא מספיק אחרת היית עולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אוכל אוכל אוכל ! לך למקרר ! והתוכנית שלך גרועה אפילו למרות שזה לא קשור לזה שאתה לא אולה במסה...
לחיצת חזה בישיבה ? ![]() ואחרכך בשכיבה 25 חזרות ? מזה השטויות האלה ? זה כמו להגיד לבן אדם : לך מפה >>>() __ _____ ________ ______ ____ _____() <עד לפה בהליכה,בריצה,וגם תקפץ בדרך כאילו נתן לך להיתאמן על חזה כוח/מסה/סיבולת באותו אימון ... בקיצור הדבר אכי מוזר שראיתי ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן מתחיל
עוסק ב:: בית ספר
|
![]() כן גם לי יש תבעיה הזאתי..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל תקרא פה מאמרים ותעשה לעצמך תפריט כמו שצריך ובקשר לתוכנית
תעשה ככה: A- חזה+רגליים+יד אחורית B - גב+כתפיים+יד קדמית בטן תוסיף בסוף אימון מה שבא לך מספר סטים תעבוד 5-6 לשריר קטן 8-9 לגדול |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 4 סטים סה"כ של 8 חזרות בכל התוכנית הזאת והרי 8 חזרות זהו מס' החזרות האידיאלי לעלייה במאסה, ומה זה החרטה הזה? 15 4 8 6 , זה פירימידה יורדת ואחרי זה פירימידה עולה ואחרי זה יורדת, פרבולה מחייכת ואחרי זה עצובה.
המאמן שלך התחרפן נראה לי, מס' חזרות של סיבולת או של מתאמן בשבועיים הראשונים שלו, ואחרי זה מס' חזרות של כוח, אחרי זה עלייה במאסה ואחרי זה מס' חזרות שהוא על הגבול של עלייה במאסה ובין כוח. נראה לי המאמן שלך חטף איזה מוט W בראש... תתאמן דו ראשי עם גב וחזה עם תלת ראשי. השריר גדל במנוחה, אני חושש שאולי צורת האימון הנוכחית שלך מביאה לכך שהשריר לא נח מספיק ולפיכך לא גדל אבל זה סתם היפותזה, אבל יכול להתברר כנכונה. "לחיצת חזה בשכיבה 2 סטים 25 חזרות, שכיבות שמיכה 2 סטים מקסימום חזרות" למה 25 חזרות? כך משקולת של קילו ותעשה 900 חזרות, יותר אפקטיבי, אני פשוט נקרע פה מצחוק איזה מאמן נתן לך לבצע את זה, כשאתה רוצה לעלות במאסה, תבטל את הפירימידה יורדת- עולה או מה שזה לא יהיה ותחליף ל-4 סטים של לחיצת חזה בספה שטוחה עם מוט, ו-8 חזרות כל ה-4 סטים עד לכשל! תעיף לכל הרוחות את השכיבות סמיכה, אם בכל זאת אתה רוצה אז תעשה את זה עם משקל או מעמד שהופך את זה ליותר קשה, כך שתוכל לעשות גג 10-12 לאורך 4 סטים. תוסיף דאמבלס בחזה, פלייס או לחיצת חזה. בקיצור, תתחיל לעבוד במס' חזרות 8-10, שואף ל-8, ותאכל תפריט מסודר, ותגדל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מסכים איתכם ב100% שהתוכנית הזו משונה ואפילו לא יעילה. אין לי ספק שהוא יצר כאן גיבוב של שטויות שסוטרות את כל מה שלמדתי פה באתר בכל הקשור לפיתוח גוף ולכן הבאתי את הבעיה שלי לפניכם.
לי אין את הכלים ליצור תוכנית חלופית אפקטיבית יותר אבל אם למישהו כאן יש מה להציע (אני מתכוון לתת לי תוכנית כתובה, מפורטת ומסודרת) אז אשמח לקבל עזרה. נתונים כלליים- בן 20 מתאמן כבר 4 חודשים בקירוב ומשתדל מאוד להקפיד על תזונה נכונה אם כי זה קצת קשה במיוחד כשהמטבח הצהלי לא ממש שואל אותך מה אתה רוצה לאכול. בד"כ כל האוכל משולב עם הרבה שמן. אבל הארוחה בצבא היא רק ארוחה אחת ביום. זהו נראה לי ... תודה לעונים ושנה טובה לכל הפורום! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית מוזרה משהו פחד... כמו שאמרו פה זה נראה אימון של הכל ביחד.
לפי דעתי, לך על ABC A= חזה יד קדמית בטן B = גב יד אחורית C = כתפיים רגליים תעשה 12 סטים לשריר גדול ו9 סטים לשריר קטן (ליד קדמית 8 כי זה שריר שנקרע בקלות) אל תעבור את 10-12 חזרות, הכי טוב זה בסביבות 7-8 חזרות לשרירים קטנים ו8-10 חזרות לשרירים גדולים. תעשה בנץ פרס בשכיבה לא בישיבה. לגב תעשה מתח ( בין השאר ) יש גם פול אובר, בנט אובר רו ועוד מלא לרגליים סקוואט ( בין השאר) וגם לאנג'ים זה סוס בייספס - סוגי CURL שונים.. אפשר גם עם מוט W טרייספס - Extensions שונים למיניהם, אולי גם bench dip go עם ידיי אנכיות כתפיים - לחיצת כתפיים, Raise קדמי וצדדי ואולי גם DELT ROW בטן - כפיפות בטן, תעבוד בטכניקה כזאת שלא תוכל לעבור את ה15 חזרות, זה אפשרי. בקיצור זה הכיוון שיגדיל אותך, ובאמת לא עלית אפילו בקילו אחרי 4 חודשים ? ועוד עם גיינר ?!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() לפי דעתי יותר מדי חזרות....גדילת שריר (היפרטרופיה) נעה בין 6-12 כלומר גג 12 ואתה ברוב הסטים עובר את ה-12 בקלות
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחה אחת ביום זה לא מספיק.. אתה צריך ניראה לי יותר מ 2500 קלוריות ביום או יותר אם אני לא טועה בישביל ליגדול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני אוכל בצבא ארוחה אחת כל שאר הארוחות בבית. זה בסיס פתוח
|
![]() |
![]() |