|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
סמל מין
|
![]() מישהו ניסה או יכול לתת חוות דעת על המוצר, או לתת המלצה על שורף שומן אחר????
עוד חודש וקצת חיטוב אז אני רוצה לדעת באיזה שורף שומן להשתמש בבקשה ![]()
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() מקפיץ!!!
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הויטה לייף מאוד מומלץ כאמצעי עזר לדיאטת חיטוב והרזיה או כממריץ לפני אימונים.
אם אתה מעוניין בפרטים נוספים פנה אל צוות החנות או אליי במייל.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה טבליות קפאין.
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אל תשכח שבלי גרעון קלורי ואימונים כמו שצריך שום דבר לא ישרוף לך שומן....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא חושב שאתה צריך שורף שומן ולהכניס את כל החרא הזה לגוף שלך שגם ככה לא שווה כלום...
תתאמן ותאכל נכון, זה השורף שומן הכי טוב שיש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
סמל מין
|
![]() ברור שבחיטוב אני יעבוד הכי רציני שאפשר מבחינת האימונים והתזונה!
![]() |
#9 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() BodyKilo מילותך חזקות כפלדה!
אם לא תקפיד על תזונה ואימונים, לא תראה תוצאות ולא משנה מה תיקח. הויטה לייף מוצר יעזור לך ברגע שתשלב אותו עם תזונה ואימונים. תרגיש חופשי לפנות אלי או לEPIC ונשמח לעזור בכל נושא.
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() באתר כרגע משהו אחר מומלץ...אוף אני גם בהתלבטויות אני בתקופת חיטוב כבר יותר משבוע אני מרגיש ירידה אבל אני חושב שאני צריך את זה...
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Vita life באמת זבל זה שווה ערך לכוס קפה שחור
אולי אפילו עם קפה שחור תראה יותר תוצאות אבל lipo 6 זבל?? למה? ניסיתה? אני שמעתי רק דברים טובים ואני מתכוון לנסות מאוד בקרוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
עבר על חוקי הפורום - BAN
|
![]() Xxxxxxxxxxxxxxx
[ההודעה נערכה!] 1)אסור לדבר או להמליץ על חומרים אסורים!!! 2) תפסיק להתחכם עם גולשים וותיקים ששואלים שאלות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
וב' אני לא מיתכם עם שום גולשים ! זה שהפורום הזה מנהול על ידי מר גרנות שמחזיק במיקרה חנות שבמיקרה מוכרת את המוצר הנ''ל זה לא אומר שאסור להעביר תיקורת בונה על המוצר הנ''ל , זבל זה כמובן רק ביטוי , אני לא מפנה אצבע מאשימה ואומר שהחנות שלך מוכרת זבל חס וחלילה ! אני סך הכל אומר שהמוצר הנ''ל לא ממש מתאים לחיטובים אמיתים ואני מאמין שזו המטרה של הבחור שפתחת את הפוסט , סך הכל זו דעתי ולא תוכאל לשנות אותה , |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() תקנה כדורי קפאין
100 כדורים של 200 מ"ג קפאין ב 25 שקל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() ציטוט:
הויטה לייף לא זבל,,,הוא יותר חזק מקפה שחור. יש בו 150 מ"ג קפאין לטבילה, שזה הרבה מאוד ודי מכובד. עדיף להתחיל איתו או עם הקסנדרין. ורק אח"כ לעבור לדברים אחרים כמו ליפו6. מקווה שעזרתי
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
|
![]() |
![]() |