|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני די קרנף
יש לי מבנה רחב וכתפים גדולות וחזה מאוד גדול אבל כתף אחת יותר גדולה מהשניה בצורה מטורפת אני לא יודע אם אנשים שמים לב לזה אבל אם אני מתאמן עם גופיה ובמקרה אני עומד מול מראה אני כל פעם מקבל שוק זה גורם גם לראש שלי להיות נטוי באופן קבוע לצד של הכתף החלשה יותר למה זה קורה?? ומה הפתרון הכי מהיר? ניסיתי בערך חודש להרים בערך 20% יותר בכתף החלשה וזה לא ממש עזר במשהו האם יש מישהו שגם לו זה קרה ומצא פתרו?ן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
ולשאלה שלך,אין חלקים בגוף שלנו שהם סימטריים אצל כולם יש חלקים יותר גדולים מהאחרים(למשל בייספס ביד שמאל לעומת ימין) הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להמשיך להתאמן על שניהם באותה צורה ולא לתת לאחד יותר משקל ולשני פחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סתם צחקתי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עובדים עם דאמבלים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך להתאמן רגיל אל תתאמן יותר בכתף אחת |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שים תמונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() כן תביא תמונה.
ומה אכפת לכם אם הוא אומר שהוא קרנף, אם הוא אומר שהוא קרנף אז הוא קרנף ואם לא אז בעייה שלו.
![]() |
![]() |
#10 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() קודם כל אל תעשה מזה סרט ,הגוף עצמו לא בנוי בצורה סימטרית ,בגלל זה כשאנחנו רואים מישהו כמו איזה דקסטר ג'קסון או פלקס ווילר אנחנו אומרים לעצמנו "איזה רפש הוא ,תראה כמה הוא סימטרי",לגוף יש אי-סימטריה טבעית ,ואין יותר מדי מה לעשות איתה.
מה שכן אפשר לעשות ?תנסה לשלב באימון כתפיים שלך תנועות של יד אחת ,למשל הרחקות כתפיים אתה יכול לבצע בצורה של יד בודדת ,או להעביר את הלחיצות כתפיים שלך לדאמבלים ,כשיש שריר אחד דומיננטי ביחס לאחר בתנועות שמשלבות שתי ידיים השריר החזק ישתלט על התנועה
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
^התגובה היחידה שבאשכול הזה שהיא לעניין ונותנת מענה לשאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל