|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי יש לי שאלה אני כרגע נמצא במאסה ומשתמש בסיריוס מאס של אופיטמום.
ראיתי שיש באתר כמה מתכונים נחמדים של עוגיות וכל המתכונים שם עם אבקת חלבון,רציתי לדעת אם אפשר להשתמש באבקה לעלייה במאסה במתכון במקום אבקת חלבון ואם אפשר אז מה הכמות המומלצת מבחינת סקופים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מייסד הפורום
תאריך הצטרפות: Sep 2005
הודעות: 5,079
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() שאלה טובה אבל אני בספק אם מישהו ניסה ליישם את זה.
ירדן, בד"כ המומחה של המתכונים. אני אנסה להפנות את השאלה הזאת אליו במייל.
__________________
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |