|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() עד עכשיו עשיתי
מסור 4x12 10 8 6 פולי עליון רחב לפנים 3x8 פול אובר 3x10 או שעדיף לעשות: מתח 3 חזרות x מקסימום מסור 4x12 10 8 6 פול אובר 3x10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ההבדל ממש ממש ממש ממש לא קריטי.
לא נראה לי שכדאי לעשות בתר התחלה 3 סטים של מתח לכשל בתור התחלה, אלא לעצור חזרה-שתיים לפני הכשל. כמה זה המקס שלך במתח?
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() 9
![]() חח את האמת שאני בחיטוב כבר 3 וחצי חודשים, לפני תחילת החיטוב בקושי הייתי עושה 2 היום אני כבר יכול לעשות 9 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
היית עושה במקומך את ההצעה הראשונה. לשיפור המתח תדאג במסה... ולמה כ"כ הרבה זמן חיטוב? מה הנתונים שלך?
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() גיל 17 וחצי
גובה 175 התחלתי חיטוב על 83 קילו ו 25%~ שומן כרגע אני שוקל 67 קילו על 15%~ שומן מקווה לסיים את החיטוב בחודש - חודש וחצי הקרובים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שהתחלת חיטוב לא התאמנת נכון?
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() דווקא כן במשך 6 - 7 חודשים , חחח כמובן אם תזונה לקוי ומנה שווארמה לאחר אימון , אהה וגם גיינר לקחתי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הגעתה במסה ל 25 אחוז שומן?
![]()
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אז לא ידעתי אפילו מה זה מסה
![]() הייתי שמנמן, בערך על 18-19% שומן, כול הזמן חפרו לי שאני צריך אבקת חלבון וכל החרטא הזה אז הלכתי לסופר :):):):) וקניתי גיינר ![]() במשך חודש וחצי שתיתי גיינר לאחר האימון ואחרי חצי שעה אכלתי אם חברים שווארמה חחח .. שלא נדבר על כל הקורסונים מלוואחים ועוד... |
![]() |
![]() |