|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() טוב אני דיי מזלזל באימונים של הבטן שלי אני בקושי עושה להם 3סטים של הרמת רגלים 20חזרות וזהו בעקבות זלזול אוקי אז אני רוצה שלאול משהו ..:
האם יש דבר כזה מאסה בבטן ? מה הכוונה האם הריבועים יכולים להיות יותר גדולים בעקבות עבודה על הבטן? כמובן שהכול תלוי באחוזי השומ ןאבל בתאחלס עבודה על הבטן עוזרת במשהו כאילו עוזרת בכך שמעבודה אינטסבית על הבטן יהיה יותר אמסה בבטן והריבועים יהיו יותר גדולים או שזה הכול גנטיקה? או שזה שרק עוזר בזה שהבטן שריר מייצב... אני לא כל כך מבין.. אשמח עם תענו לי.. תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תאמן את הבטן יהייו תוצאות לא תאמן יהייו פחות תוצאות וכמו שאמרת הגורם העיקרי הוא התזונה..!
ועכשיו יש לי פניה אליך באופן אישי, לפני שאתה פותח אשכול תריץ כמה חיפושים אם לא מצאת תשאל.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() בסדר.. אז לפי מה שאתה אומר פה יש דבר כזה מאסה בבטן ואימונים על הבטן ברמה טובה יכולים לגרום לבטן לקבל יותר מאסה ולהגדיל תריבועים?..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() פשוט תתאמן וזהו.
תפסיק להתעסק בשטויות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד עליה עד 15 חזרות באוספת משקולת היא תגדל. (לא צריך לתת לה 50 חזרות בגלל שזה בטן)
![]() |
#6 |
|
![]() תעבוד רגיל, אחי, הריבועים יבואו אחרי החיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() חח יש לי ריבועים עכשיו... כבר אני חטוב זה לא מה ששאלתי שאלתי בקשר למאסה בבטן מבחינת גודל של ריבועים האם העובדה על הבטן כן עוזרת.. בתאחלס זה השאלה הייתה... אבל סבבה תודה לעונים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() האמת לא יודע מה להגיד לך לי בינתיים היא גודלת..
![]() |
#10 |
|
![]() כן, בטן יא כמו כל שריר אחר והיא יכולה לעבור היפרטרופיה
|
![]() |
![]() |