|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם למישהו יש את התכנית אני אשמח אם הוא יתם לי אותה... אני ב ab כבר חודשיים+ ואני רק שומע על לעבור אליה...אז אם אפשר תודה :d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() http://www.israelbody.org/Index.asp?...ArticleID=1170
אתה יכול לכתוב בגוגל סטרטינג סטרנט' פעם הבאה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לך תדע מה תמצא שם..תודה בכל מקרה (=
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() עדיף לך להשתמש בגוגל, ההסבר באתר הוא לא הכי מפורט וממצא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא מעריץ של ss, אפילו למתחילים
אני לא אומר שהיא לא עובדת, יש הרבה אנשים (מתחילים או לא) שצברו כוח נכבד על תכנית כזאת אבל יחד עם זאת יש פה סיכוי לא קטן ל-ot אני חושב שהתכנית הזאת הייתה הרבה יותר מצליחה לאורך זמן עם היא הייתה פעמיים בשבוע במקום 3
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אין תוכנית יותר טובה למתחילים מהסיבה הפשוטה - תרגול בתדירות גבוהה של תרגילי הבסיס. אני מאוד מצטער שלא ידעתי על קיומה של התוכנית כשהתחלתי להתאמן והגעתי למצב שחצי שנה מתחילת האימונים הייתי צריך ללמוד לעשות דדליפט ועדיין לתרגל טכניקה של סקוואט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אם יש לך היכולת התעוששות לעשות סקוואט 3 פעמים בשבוע ולהתקדם ברכותיי, לרוב האוכלוסיה אין
אחד הדברים הכי בסיסיים של תכניות כמו 5X5 וFBW שנעשה 3 פעמים בשבוע זה intesity regulation, יום אחד כבד והשניים האחרים יחסית קלים, רק בדרך הזאת אפשר באמת להתאמן בתכנית כזאת באופן יעיל וקבוע למתאמן הממוצע. הבעיה שהרבה המתאמנים שעובדים ב5x5/fbw לא מודעים לזה ומתאמנים באותה אינטנסיביות בכל אימון ובכך הורסים לעצמם מהר מאוד כל התקדמות
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חבל שאתה לא קורא את כל ההסברים לפני שאתה פוסל את ההתקדמות מאימון לאימון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קראת יותר מדי זבל של HIT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() בוא נעשה כלל, שמי שלא קרא את starting strength לא יכול להעביר עלייה ביקורת, סבבה? סתם יוצאים טיפשים וחבל
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() שמעו שניה, אתם נמצאים בפורום ובפורום יש דעות שונות. לא כל אחד מקבל את הדעות שלכם על התוכנית הזו ואין שום צורך לצאת עליו בצורה כזו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |