|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיבלתי את התוספים מישראלבודי ואני לא יודע מה כל אחד, תעזרו לי בבקשה :
גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() גודל התמונה הוקטן בכדי שיתאים לגודל המסך שלך. על מנת לראות את התמונה בגודלה המלא, לחץ על התמונה. ![]() איכות חרא כי זה מהפלאפון, זה די דחוף תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() זה המוצרים שזכית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() התוספים ... בבקשה זה די דחוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תסתכל באתר הראשי..
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() Nitro core ו2: 1:1 recovery זה חלבון+פחמימות.
Gakic אמור לשפר כוח. Xenadrine זה לשריפת שומן. Glypro xts זה חומצות אמינו+קריאטין+קפאין וכאלה... Fission זה חטיף אנרגיה כלשהו. ואני לא מצליח לזהות את הבקבוקון הזה. תסתכל לפי הרכיבים או תן חיפוש בגוגל...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() Glypro xts אפשר שתסביר יותר?
Gakic הבנתי שזה קריאטין ... Nitro Core ו RECOVERY זה חלבון + פחמימות. fission חטיף אנרגיה Xenadrine שורף שומן ? :S אבל מה זה הבקבקון הקטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני באמת לא יודע יותר ממה שכתבתי חח.
זה הכל תוצאה של חיפוש בגוגל, תנסה לרשום את השם של המוצר (לפי מה שכתוב אל האריזה) ולחפש.